Fantacine.com

Sådan Beskyt Ny huden mod solen med arm og ben belægninger

Hvis du for nylig haft en skade, der har ført til hudtransplantater eller bare dannelsen af ​​nye hud i det skadede område, så er det meget vigtigt at beskytte denne hud mod solen. Ofte huden er for detaljeret til solcreme anvendelse, og desuden kan solfiltre ikke være nok til at blokere alle stråler fra området. I disse tilfælde er det nødvendigt yderligere trin til at beskytte huden, som regel ved hjælp af fysiske barrierer såsom arm og ben belægninger.

Instruktioner

1 Kend forskellen mellem SPF og UPF. Sun beskyttelsesbeklædning har normalt to vurderinger: SPF (solbeskyttelsesfaktor) og UPF (Ultraviolet Protection Factor). Hvis du beskytter ny hud fra solen, så er du nødt tøj, der er blevet vurderet for både da nye hud er mere modtagelig for brænding og til mutationerne forårsaget af ultraviolet (UV) stråler, der i sidste ende føre til hudkræft.

2 Tjek dine tekstiler. Let vævet, blege tekstiler vil reflektere lys og hjælper med at holde dig kølig, men de gør meget for at beskytte din hud mod solen. Hold din arm og ben belægninger til lyset. Hvis du kan se lidt lys igennem dem, så de er sandsynligvis en god mulighed for at beskytte dine arme og ben. Men hvis en masse lys skinner igennem, så vil de ikke yde tilstrækkelig beskyttelse. Tætte klude som denim er bedst til dette formål.

3 Gå high-tech. Du beskytter din nye hud, så du skal ikke skære hjørner. Mange beskyttelsesbeklædning emner som skjorter og bukser kan beskyttes med farveløse UV-absorbere. De vil blive markedsført som "sol beskyttende" tøj.

4 Se efter hudkræft fondens "Seal of henstilling." Dæk dine arme og ben med tøj lavet af materialer, der har denne forsegling. Materialer med denne forsegling have et minimum UPF på 30 og er blevet testet for at sikre, at de virker.

5 Double up. Hvis du ikke er sikker på, at din arm og ben belægninger er fuldt beskytter din hud, så gå videre og sætte på en stor hat til skygge din krop eller bære en mørk paraply, der vil blokere de fleste af solens stråler.

TIPS

  • UPF og SPF tøj behøver ikke at være løs. Faktisk vil tykkere, strammere tekstiler ofte beskytte dig mere held end løsere dem.
  • Kontakt en læge for at sikre, at det er sikkert for dig og din nye hud til at gå udenfor på alle. Hvis problemet er meget alvorlig, kan en læge anbefale dig forblive helt indendørs, indtil din hud er helet lidt mere.

        

Udgiv min kommentar