Fantacine.com

Hvad er børneeksem?

Hvad er børneeksem?


Børneeksem er en ubehagelig tilstand, der ikke har nogen kendt årsag eller helbredelse. Det påvirker børn i en ung alder, men kan vare gennem voksenalderen. Det er vigtigt at behandle dette korrekt for at undgå ubehag og mulig infektion.

Identifikation

Børneeksem er en kløende hudlidelse, der ligner et rødt udslæt og ekstremt tør hud. Hos små børn, vil den begynde at danne omkring ansigtet og halsområdet. Når børn er ældre, bliver det mest udbredt i de fælles områder.

Årsag

Der er ingen kendt årsag til børneeksem, men det er mere sandsynligt at forekomme i mennesker, der udvikler astma, høfeber eller allergi. Også dem med en forælder, der har eksem er mere tilbøjelige til at udvikle det.

Behandling

Behandlingen består af undgå udløser eller ting, der synes at forårsage udslæt at forekomme, og at behandle symptomer, når de forekommer. Behandling symptomer involverer fugtgivende, topikale steroider og antibakterielle cremer.

Overvejelser

Nogle mennesker vil vokser fra deres eksem, men andre folk vil fortsætte med at have problemer og har brug for behandling i hele deres liv.

Advarsel

Hvis der er nogen pus stede, kan eksemet være blevet smittet. Det er derefter nødvendigt at søge lægehjælp.


        

Udgiv min kommentar