Fantacine.com

Lus Behandling der dræber lusene & Nits Uden Picking

Lus behandlinger er tilgængelige over-the-counter eller ved recept. Hvis du har lus, er en af ​​disse behandlinger anbefales for at dræbe lus og nits, så de kan fjernes nemt. Nits holde sig til håret og er yderst vanskeligt at komme ud af dit hår, hvis du blot forsøger at fjerne dem ved at plukke dem ud.

Permethrin

Permethrin er den aktive ingrediens i over-the-counter lus medicin som Rid og Nix. Permethrin er tilgængelig som en shampoo eller creme rinse at anvende på håret, og en lotion til brug på kroppen, for at dræbe lus og luseæg. Påfør produktet ifølge etiketten retninger. Dette kræver som regel, at du anvender creme skylles i fugtigt hår og lade produktet virke i 10 minutter, før skylning. Den permethrin shampoo bør anvendes i tørt hår. Coat dit hår grundigt med shampoo; lad det sidde i 10 minutter og skyl derefter. Creme Skyl og shampoo applikationer kan være nødvendigt at blive gentaget i syv dage. Anvend permethrin lotion til at rense tør hud. Dæk alle områder af din hud helt, lad den i mindst otte timer og derefter vaske. Bodylotion bør være effektive efter en ansøgning.

malathion

Malathion er et receptpligtigt behandling til at dræbe hovedlus. Det sælges under navnet Ovide. Påfør Ovide at tørre hår. Påfør nok til våd dit hår ned til hovedbunden. Lad medicin til tørre på dit hår. Efter otte til 12 timer, skylles medicinen væk og shampoo dit hår. En anden ansøgning bør ikke kræves, men hvis det er nødvendigt, kan Ovide genanvendes efter syv dage.

Lindan

Lindan anvendes, når andre behandlinger har fejlet. Der er et potentiale for alvorlige bivirkninger som kramper, når du bruger dette stof, så det ikke er den medicin valg for at dræbe lus og luseæg. Lindan skal anvendes til tør hud. Våd hud hastigheder absorptionen af ​​lægemidlet og kan være skadelig. Dæk huden fra halsen til bunden af ​​dine fødder med Lindan og lad det arbejde for otte til 12 timer. Vask den medicin ud inden tolv timers ansøgning, fordi de forlader det på længere kan forårsage krampeanfald. Lindan bør kun bruges én gang.

nits

Efter at dræbe lus og luseæg, kan du fjerne dem med det nit kam, der kommer med det produkt, du bruger. Ifølge University of Maryland Medical Center, kan det hjælpe at fjerne nits lettere, hvis du anvender opvaskemiddel eller olivenolie til håret eller kam første til at hjælpe med at gøre de nits mindre klistret. De rådgiver også ved hjælp af en metal finetooth kam snarere end den sædvanlige plastik nit kam.


        

Udgiv min kommentar