Fantacine.com

Sådan køber æg

Sådan køber æg


Vi kan ikke vide, som kom først hønen eller ægget, men som forbrugere bør vi vide, om det er en god eller dårlig æg. Købe æg kan være forvirrende med alle de valg, vi har i dag. Vi har ikke kun at vælge mærke, men den type af æg, og hvordan det blev rejst. Her er nogle tips til at hjælpe med at gøre en "æg-cellent" valg, når de køber æg.

Instruktioner

1 Bryd koden. Nær "sælge ved" dato er der tal, der repræsenterer en kode. De første par numre er for pakning selskab og de sidste tre cifre er kodet af æggene pakket på. Her er hvordan man kan bryde koden: 1. januar lig Dag 1, fortsætter videre gennem årene til 31. december er lig Dag 365. For eksempel i "0.967.105" de "105" kode betyder æggene blev pakket april 15th, som er den 105. dag i året.

2. Beregn den "sælge efter" dato. Denne dato er at være mere end 30 dage fra pakkedato. Den pakkedato skal være inden for en uge af æggene bliver lagt. Hvis æggene opbevares korrekt er de typisk gode til 30 dage efter sælge efter dato. Check for revner i skallen, der kunne lade bakterier i og forurene æggene.

3 Vælg en størrelse og farve. Der er Jumbo, Ekstra stor Large, Medium og Small æg. Størrelsen varierer afhængigt af race af høne, hvad hun spiste, hendes alder, vejer, t og miljømæssige forhold. Farven hvid / brun er baseret på kun racen.

4 Grade æggene. Den højeste kvalitet æg med USDA frimærket er Grade AA. Klassificeringssystem er baseret på flere faktorer, såsom tilstanden af ​​skallen, udseende inde i ægget kaldes luftsækken, den æggehvide, æggeblomme og friskhed. Det næste niveau er klasse A og derefter B, der sælges det meste til en kommercielle virksomheder såsom restauranter eller bagere.

5 Vælg den type af æg. Farm rejst, bur gratis og fritgående fortælle forbrugeren, hvordan hønsene blevet rejst versus fabrikken. Standard hvide æg har færre restriktioner over foderet i forhold til andre som økologiske æg. Økologiske æg har ingen kemikalier, animalske produkter, hormoner eller antibiotika, der anvendes i foderet. Omega 3 er beriget med hørfrø og vegetariske æg har flere vitaminer og næringsstoffer tilføjet.

6 Køb et æg erstatning. Flydende æggehvider sælges i en karton og være tilsat kosttilskud. Den gule farve er faktisk beta-caroten ikke blommen. Flydende hele æg sælges også i hældbare beholdere og pasteuriseres samt (opvarmet for at fjerne bakterier). Uåbnet emballage vil holde omkring 3 måneder i køleskab eller kan fryses. Pulveriseret æg er også tilgængelige.

7 Betal for æggene. Prisen vil variere afhængigt af race af høne, foder og hele processen til markedet. Køb dine æg i henhold til de sundhedsmæssige behov i dig og din familie. Nogle har mindre kolesterol end andre eller flere vitaminer og næringsstoffer.

TIPS

  • Kontroller, om ægget er gammel ved at sætte det i vand - hvis det flyder, det er gamle.

        

Udgiv min kommentar