Fantacine.com

Ændring Pres på en CPAP

En kontinuerlig positiv luftstrøm pres, eller CPAP, maskine er et stykke medicinsk terapi udstyr, der er nøje overvåget af din læge og af en certificeret CPAP tekniker på den medicinske forsyning selskab. Fristelsen til at ændre lufttrykket på dit CPAP kan være stor, hvis du føler, at du stadig ikke få kvalitet søvn, men der er ting, du bør overveje, før du trykker på denne knap pres på CPAP maskine.

pres Information

Din særlige CPAP maskinen er indstillet til et tryk, der er udpeget af din læge og din CPAP tekniker efter at analysere resultaterne af din søvn studie. I de fleste tilfælde presset lægen anbefaler er baseret på deres erfaringer med patienter, ved hjælp af en CPAP og have søvn forsøgsresultater ligner din, men ingen indstilling indledende pres er perfekt. Hvis du opdager, at du ikke får kvalitet søvn efter en uge eller to for at bruge CPAP, skal du kontakte din læge og lade hende vide, hvad der foregår. Hun kan give dig instruktioner om at ændre din pres dig selv, eller hun kan bede dig om at bringe maskinen i en tekniker, der skal justeres. Nogle af de bivirkninger af forkert lufttryk er hovedpine, smerter i brystet og svimmelhed første ting om morgenen. Men andre bivirkninger såsom tørre øjne og hududslæt kan være resultatet af noget andet end lufttrykket. Diskuter dine CPAP problemer med din læge, før du foretager nogen ændringer.

Rampe-Op

Snarere end at forsøge at justere trykket på din CPAP maskine, kan du prøve trykket ramp-up-funktionen først. Pressure ramp-up er standard på de fleste CPAP maskiner, der starter lufttrykket ud på et lavt niveau og derefter langsomt bygger op til det tryk, angivet af din læge. Rampen-up funktion er en god måde at få din krop vant til vejrtrækning bistand, der tilbydes af CPAP maskinen. Hvis du føler smerter i brystet om morgenen, derefter bruge ramp-up-funktionen kan bidrage til at fjerne disse smerter.

Ændring af Pressure

Ifølge CPAP-Supply.com for at ændre presset på din CPAP maskine, du skal indtaste klinikerens tilstanden til programmering af maskinen. I nogle tilfælde vil CPAP tekniker vise dig hvordan du indtaster denne tilstand, når du er ved at blive udstyret til din maskine. Hvis du ikke ved, hvordan du indtaster klinikerens tilstand til din CPAP maskine, og du har instruktioner fra din læge at ændre din pres, så kontakt den medicinske forsyning selskab du fik din CPAP fra og tale med en certificeret tekniker.


        

Udgiv min kommentar