Fantacine.com

Hvordan at komme i form til Bikini Season

Hvordan at komme i form til Bikini Season


Okay, mine damer, er tiden nu! Hvis du er træt af at dække op i frumpy ét stykke badetøj, eller gemmer sig under cover-ups, ændre udseendet af din krop. Gå til stranden med tillid til, at fabelagtige bikini, der har siddet i din skuffe. Tag et kig på denne artikel for tips.

Instruktioner

1 Få alvorlige om toning din krop og tabe sig. Opret en arbejde ud kalender og planlægge en tid hver dag til at ramme gym. Når du rammer gymnastiksalen, træne i en time i det mindste. Tag en hårdtslående cardio klasse såsom step, hjerte-dans klasser og ride klasser, derefter følge det op med en toning klasse som Pilates, skulptur, yoga eller abs.

2 Rediger din kost. Hvis du fylder op på fastfood et par dage om ugen, skære den ud af din kost. Spis sundt og fylde op på grøntsager, frugt, magert kød og fisk. Vælg en kost plan, der virker for dig og holde sig til det.

3 Tilmeld dig i en bikini boot camp eller træne boot camp. Disse kan variere fra en uge til seks uger, og hjælpe dem, der har brug for lidt ekstra motivation til at komme tilbage på sporet. Søg efter workout boot camps i dit område ved at gøre en Google-søgning efter "træning boot camp", "din by."

4 Leje en personlig træner og træne med dem mindst to gange om ugen. Personlige trænere hjælpe deres kunder med at opnå de resultater, de ønsker, og de vil motivere og presse kunderne til at få disse resultater.

5 Tag til stranden for ekstra inspiration og køre på stranden. Dette er en fantastisk måde at forbrænde kalorier, da det er vanskeligt at køre på sandet, og du kan tage en dukkert i vandet, når du er færdig med dit løb.

6 Rådfør dig med en ernæring. Hvis du har brug for hjælp med en kost plan, er dette den bedste måde at gå. Ofte den bedste kost ikke centreret om afsavn, men bare spise sundere som en livsstil.


        

Udgiv min kommentar