Fantacine.com

Green Cards & Medicare Berettigelse

Medicare er den føderale program for sygesikring for ældre og handicappede personer. Næsten enhver borger i USA, efter at dreje 65 år, kvalificerer til at modtage Medicare. Men du skal også opfylde visse krav for at være berettiget til at modtage Medicare, såsom en historie for at have betalt Medicare skat.

Opholdstilladelse

Det grønne kort er et dokument, der beviser en person har fast bopæl i USA Det grønne kort giver dig mulighed for at bo og arbejde i USA som en lovlig fast bopæl. Ikke alle udlænding er berettiget til at modtage et green card, da du skal opfylde specifikke krav, der tillader dig at gøre det. Du kan blive en fast bopæl gennem et familiemedlem, der er hjemmehørende (en forælder, ægtefælle eller barn), gennem et job eller gennem flygtninge- eller asylstatus. Når du bliver en fast bopæl, er du tildelt næsten alle rettigheder amerikanske borgere, herunder berettigelse til føderale og statslige ydelser.

Medicare

Medicare er offentlig sygesikring, og dækningen er opdelt i fire dele. Del A er med til at dække omkostningerne ved hospitalsophold og hospice pleje. Del B betaler for forebyggende pleje og medicinske behandling omkostninger. Del C er dækning, som private virksomheder under kontrakt med Medicare. Del C tilføjer dækning, der ikke indgår i del A eller B. Del D planer betale for omkostninger af receptpligtig medicin.

Green Card Og Medicare

For at modtage Medicare, skal du være ældre end 65 år eller deaktiveret, og du skal have modtaget sociale ydelser i 24 måneder. Men disse er ikke de eneste krav til berettigelse. For at være berettiget til at modtage Medicare Part A og kvalificere sig til andre dele af Medicare, skal du være en amerikansk statsborger eller har fast bopæl, hvilket betyder, at du skal have et grønt kort. Hvis du er en ikke-juridisk indvandrer, en turist, en studerende eller en person med en anden type indvandring status, som ikke gør dig en fast bopæl eller en borger, er du ikke berettiget til Medicare.

Undtagelser

De fleste mennesker er berettiget til Medicare er automatisk tilmeldt i Medicare del A og del B. Del A er gratis, men du skal betale en månedlig præmie til del B. For at tilmelde dig i del C, skal du tilmelde dig i del A og del B. For at tilmelde i del D, er du nødt til at tilmelde i del a eller B. Hvis du ikke er en borger eller en permanent opholdstilladelse, der har et grønt kort, kan du ikke tilmelde dig del a eller C. Men hvis du ikke er en borger eller fast bopæl, men du har været lovligt optaget i land, og du har boet her i mindst fem år, kan du købe del B.


        

Udgiv min kommentar