Fantacine.com

Symptomer på en urinvejsinfektion i småbørnKendetegnet ved en irriteret blære, urethra og nyrer, urinvejsinfektioner er smertefulde og farlige for voksne. De kan blive endnu mere alvorlige i småbørn, især fordi forældrene ikke altid genkende tegn på infektion, og små børn har svært ved at formulere symptomer. Hvis du mener, dit barn viser tegn på en urinvejsinfektion, er det vigtigt at besøge din sundhed praktiserende læge med det samme. Alvorlige urinvejsinfektioner kan føre til nyre infektioner, og de kan endda resultere i livstruende nyreskader, hvis venstre ubehandlet.

Frekvens og Smerte

En af de mest almindelige symptomer på en urinvejsinfektion (UTI) er hyppig vandladning. Hvis din potte-trænet barn ser ud til at bruge en masse tid på badeværelset, eller han begynder at relatere i hans toilet træning, kan det være på grund af infektion. Hvis dit barn er stadig i bleer, kan du støde hyppigere bleskift.

En anden almindelig UTI indikator er smerter eller brændende under vandladning. Dit barn kan græde når man går på toilettet, nægter at lade vandet, producerer kun et par dråber eller klager over ømhed omkring kønsorganerne.

Feber

Feber tyder på, at dit barn krop kæmper off en infektion, og kan være tegn på en urinvejsinfektion. Når infektionen er lokaliseret til urinrøret og blæren, bør et lille barn feber forblive forholdsvis lav. Hvis hans temperatur begynder at krybe forbi 102,5 grader, kan infektionen brede sig til nyrerne. Administrer feber med acetaminophen eller ibuprofen, og konsultere din læge om.

Aktivitet Ændringer

Nogle gange er den største indikator for en UTI i småbørn er en ændring i aktivitetsniveau. Din normalt hyper, sjov-kærlig barn kan begynde at lur ofte, klager over træthed, ser sløv eller synes usædvanligt irritabel. Hvis dit barn oplever disse symptomer uden en indlysende årsag (løbende næse, overbelastning, ondt i halsen, etc.), kan han nødt til at blive undersøgt for en urinvejsinfektion.

gastrointestinale symptomer

Bladder- og nyre-relaterede infektioner ofte ankommer med gastrointestinale symptomer. Hyppige klager over ondt i maven, mavesmerter eller manglende appetit kunne tyde et lille barn UTI. Desuden kan dit barn begynde opkastning eller har diarré i løbet af infektionen.

Forebyggelse

Mens nogle børn er tilbøjelige til hyppige urinvejsinfektioner, der er måder at afværge infektion. Sørg for at dine toddler drikke rigeligt med vand (1,5 ounces per pund kropsvægt), og spiser en bred vifte af sunde frugter og grøntsager. Dette forhindrer forstoppelse, hvilket presser blæren og kan føre til infektion.

Hvis dit barn er en pige, skal du ikke bruge hårde sæber eller skumbad at bade hende. Dette kan forårsage urinrøret irritation, som senere kan føre til en infektion. Ved rengøring op dit barn, skal du sørge for tørre fra front til bag, så du behøver ikke indføre skadelige bakterier til urinrøret.

Endelig, som du er pottetræning, er det vigtigt at minde dit barn til at urinere hyppigt. UTI bakterier kan bygge op, hvis dit barn ikke anvendes til regelmæssigt at tømme hendes blære.


        

Udgiv min kommentar