Fantacine.com

Styles af Respironics Masker

Philips Respironics kontinuerligt positivt luftvejstryk, eller CPAP, masker er tilgængelige i en bred vifte af stilarter og størrelser, der passer spædbørn til voksne. CPAP masker forbindelse til slanger, der tillægger en CPAP maskine. CPAP masker forblive på plads ved hjælp af hovedbeklædning. Masker skal være bekvemt samtidig give en naturlig forsegling for at minimere utætheder. Disse maskiner giver positivt tryk til at holde luftvejene åbne, og anvendes til behandling af søvnapnø.

Nasal

Nasal CPAP masker passe over din næse og hvile på overlæben. Philips Respironics ComfortGel nasal masker mug til dit ansigt for en bedre pasform, sæl og komfort. Denne maske kommer i seks størrelser, fra petite til store. De fire-punkt hovedbeklædning, lavet af letvægtsmateriale med en neopren opbakning, holder masken på plads for at forhindre, at masken glider mens du sover. Philips Respironics gør flere stilarter, herunder ComfortGel, ComfortSelect, ComfortClassic og Profil Lite Gel nasal CPAP masker.

Full-Face

Full-face CPAP masker dække din næse og mund ved hjælp af en gel teknologi, der former sig dit ansigt for en komfortabel, lækagesikker pasform. Denne type maske giver en bred silikone pande pad med udskiftelige gel puder, der passer ind i masken ramme. Full-ansigtsmasker har kugle-og-socket klip, så du nemt kan frigive masken uden at justere stropperne. Alle Philips Respironics masker er latex-fri.

Nasal Pillow

Philips Respironics løber et letvægts CPAP nasal pude, der passer direkte over Nares eller næse huller, og sidder på toppen af ​​overlæben. Denne type maske er mindre end den nasale maske og designet til en aktiv sleeper. Denne type maske er også ideel til personer med facial hår. Nasal puder kommer i små, mellemstore og store og har udskiftelige puder. Philips Respironics sælger goMed fingeren på pulsenLigeså for mænd, ComfortLite 2 og OptiLife nasal pude CPAP masker med hovedbeklædning.

Total Face

Den ydre pakning af den samlede ansigtsmasken hviler på omkredsen af ​​ansigt, omslutter mund, næse og øjne og tillader silikone pude af masken for at forsegle komfortabelt at minimere utætheder. Som lufttryk fra din CPAP maskine oppuster blødt lag omkring masken, det giver også positivt tryk til luftvejene. Denne maske kommer med nem-release klip, så masken kan afbrydes uden at fjerne hovedet gear.


        

Udgiv min kommentar