Fantacine.com

Sådan behandler brystspænding Brug hjem retsmidler

Sådan behandler brystspænding Brug hjem retsmidler


Breast ømhed kan ske af mange årsager. Hvis en kvinde er gravid, eller hvis hun har sin menstruationscyklus, kan brystspænding og ømhed forekomme. Kost, kan ernæring, hormoner, bevarer vand og overvægt også udløse brystspænding. Hvis en kvinde er at have brystspændinger hele tiden, måske fibro cyster være årsagen. Når fibro cyster er årsagen til ømhed kan der være klumper i brysterne, og man skal se en læge med det samme. For andre, mindre alvorlige årsager til bryst ømhed, der er ting man kan gøre naturligt fra hjemmet til at lette smerten.

Instruktioner

1 Placer et par rå kål blade på brysterne og dæk med et håndklæde. Lad virke i ca og time, og ømhed og ømhed i brysterne vil lette inden for mindst tre timer. Dækker kålblade med et håndklæde er valgfrit. Du kan dække kål med noget, du ønsker eller ikke dække dem overhovedet.

2 Tag en pose is, knust is er bedst, pak pose is i et håndklæde og sted på dine bryster. Hvis du ikke har en pose is sætte nogle i en frysepose, og glem ikke at pakke det med et håndklæde. Mens æglæggende med posen af ​​is på dine bryster, så prøv at finde en behagelig stilling og bo på den måde. Prøv ikke at flytte. Inden for en time for ømhed og ømhed vil være væk.

3 Brug knust hørfrø i din mad eller drikke. Tilføj omkring 1 tsk. af jorden hørfrø i noget du spiser eller drikker. Hele hørfrø er ikke fordøjeligt, så vil du ønsker at male det op i en blender eller foodprocessor. Du kan tilføje jorden hørfrø til yoghurt, protein shakes, korn eller hvad du vil. Hold enhver jorden hørfrø i fryseren, mens venter på at blive brugt igen.

4 Brug en varmepude eller en opvarmet håndklæde og sted på dine bryster til at lindre smerten. Lad opvarmede omslag på i 15 til 20 minutter ad gangen, eller indtil det har lettet smerten fra brystspænding.

TIPS

  • Påfør Vitamin E olie til brysterne dagligt for at lette smerten.
  • Få mere calcium og selen i din kost.
  • Find en bh, der mageligt understøtter dine bryster. Går uden en bh for ofte kan gøre dem mere mørt og ømme.
  • Tabe hvis du skal. Overvægt kan gøre dine bryster ondt mere.
  • Drik urtete hver dag. Urtete kan hjælpe skylle dit system og kan hjælpe med at reducere bryst hævelse og ømhed.
  • Brug flere sojaprodukter i din mad. Soja indeholder isoflavoner, som kan reducere brystspænding.
  • Hvis du oplever alvorlige brystspænding og ømhed, se en læge med det samme. Dette kunne være grund til alarm, fordi du kan have fibro cyster eller brystkræft.

        

Udgiv min kommentar