Fantacine.com

Hvordan man behandler fibromyalgi med Ion Detox

Fibromyalgi får dig til at føle udmattet og såret over det hele. Du oplever smerter i dine sener, muskler og ledbånd. Ion detox kan være lige proceduren for at lette nogle af at smerte. Folk, der gør det rapportere følelse og bevæger sig meget bedre. Det siges at reducere ledsmerter ved at fjerne giftstoffer gennem dine fødder. Følg disse trin for at behandle fibromyalgi med ion detox.

Instruktioner

1 Plan at have i alt tolv ion detox sessioner. Hvis du er mellem 10 og 65 år, anbefales det, at du går tre gange om ugen i fire uger. Hvis du er over 65, vil du sandsynligvis have to sessioner om ugen i seks uger.

2 Betal et gennemsnit på $ 50 pr ion detox session. Da du har brug for mere end én, er det en god idé at købe en pakke. Dette vil reducere omkostningerne til $ 35 eller $ 40 per session.

3 Drik masser af vand, før det bliver ion detox. En almindelig bivirkning er en hovedpine på grund af alle de giftstoffer bevæger sig gennem systemet. Drik tolv briller eller 100 ounce af vand hver dag før og efter ion detox for at undgå denne bivirkning.

4 Kjole i behageligt tøj. Kvinder sikkert gerne barbere deres ben, da de vil blive udsat for.

5 Sid for sessioner, der spænder fra 18 til 23 minutter. Du kan starte med en 18 minutters session at vænne sig til ion detox, derefter stige til den fulde 23 minutter.

6 Forvent at se vandet i beholderen igen orange. Denne farve indikerer, at giftstoffer fra leddene bliver taget ud af kroppen.


        

Udgiv min kommentar