Fantacine.com

Typer af Detox Patches for dine fødder

Detox patches til dine fødder kommer i mange forskellige typer. Nogle indeholder traditionelle japanske lægeurter og produkter, mens andre indeholder lidt eddike og grøn te. Der er en vis basis i traditionel japansk medicin for trædepuder med traditionelle japanske medicinske ingredienser i dem. Trædepuder med kun eddike og grøn te er imidlertid ikke så effektive.

Bambus Eddike

Måske den mest traditionelle fod pad indeholder ni-årige bambus eddike, som ifølge traditionel japansk medicin, kan stimulere nyrerne hvis de placeres på det rigtige sted på fødderne. Disse puder, som alle detox trædepuder, vil ikke fjerne giftstoffer direkte gennem dine fødder, men ved at stimulere nyrerne, kunne øge nyrerne 'funktion, og så hjælpe din krop til at afgifte mere effektivt.

Milk Thistle

En pude lavet af Kenrico indeholder marietidsel, som ifølge Dr. James Duke, forfatter til The Green Apotek, er kendt for at regenerere leverceller. Ved at placere denne pad på det korrekte område af fødderne, er det muligt, hvis du følger læresætninger zoneterapi, at hjælpe leveren støtte din krop i sine funktioner, og så hjælpe din krop til at afgifte.

Eddike og grøn te

testet af Dr. Devra Davis MSNBC Pads indeholdt kun almindelig eddike og grøn te. Disse puder ville gøre lidt for din krop. John Stossel på 20/20 og Dr. Devra Davis MSNBC, blandt andre rapporter har vist, at puderne, selvom de skifter farve, ikke afgifte kroppen. Farveændringen er en naturlig reaktion af ingredienserne på puderne, når de udsættes for fugt.

Infrarødt Heat

Visse pads bruger langt infrarød varme til at hjælpe de medicinske ingredienser trænge ind i huden. Langbølget infrarød stråling kunne udledes fra puderne og ville derefter varme igennem to til tre inches af huden, stimulere blod og lymfe cirkulation og bidrage til at fjerne giftstoffer fra kroppen.

Overvejelser

Et selskab, Kenrico, har dog uafhængige laboratorieundersøgelser om, at tungmetaller, urinsyre og oxalsyre blev fundet på brugte trædepuder. Det kan være vigtigt at bruge trædepuder med aktive traditionelle lægemidler ingredienser og langt infrarød varme. Detox mund puder er blevet meget populære meget hurtigt, og mange virksomheder nu gøre dem. Ved at forstå de medicinske overbevisninger bag pads, kan du foretage en informeret beslutning om, hvorvidt og hvilken type er den rette for dig.


        

Udgiv min kommentar