Fantacine.com

Elbow Pain Relief

Albue smerter kan være resultatet af en af ​​mange forhold, både akutte eller kroniske. Der er flere måder at lindre albue smerter, men du ønsker at diagnosticere årsagen til smerten at løse tilstand og skabe en lettelse program.

First Response

Hvis du oplever albue smerter, den første ting du skal gøre er is albuen i 20 minutter. Dette vil reducere hævelse i og omkring leddet. Du kan også tage anti-inflammatoriske medicin såsom ibuprofen til yderligere at reducere hævelse og lindre smerten.

Hvis det er en akut skade (noget, der skete gennem en pludselig handling), vil du ønsker at immobilisere fælles, indtil du kan få en korrekt diagnose fra en læge. En slynge vil holde albuen niveau og hævet for at mindske hævelse og lindre smerten.

Post-Diagnose: Akut Skade releif

Når du ved hvad der er galt, er det nemmere at finde en måde at lindre smerten. Hvis albuen smerte er et resultat af en dislokation du nødt til at justere albuen. Dette er en smertefuld proces på egen hånd, og bør kun udføres af en uddannet professionel. Voksne albue forskydninger er ofte ledsaget med en fraktur, der kan efterlade chips af knogle i leddet. Når albuen er tilbage på plads, vil du være på vej til at føle lettelse. Du bliver nødt til at holde albuen immobiliseret som anvist af en læge for at tillade albuen ordentligt helbrede.

Akutte forstuvninger og blodudtrædninger brug for tid til at helbrede. Brug en bandage til at begrænse bevægelse og give albuen ekstra støtte. Fortsæt med at bruge is og anti-inflammatorisk medicin til at lindre smerten.

Post-Diagnose: Kronisk Skade Relief

Hvis skaden er et resultat af gentagen aktivitet eller sport som tennis, er det bedst at afholde sig fra den aktivitet, der fører til smerte, indtil albue heler. Det er sagt, hvis du skal deltage i aktiviteten, skal du bruge en bandage, der understøtter det område af smerte. Du bør også rådføre sig med en professionel til at gennemgå nogen form eller teknik, du bruger i aktiviteten (dvs. en tennis coach) til at søge forbedringer i din formular til at reducere stress på albuen.

Start en stretching program til din underarm og albue og gøre dette flere gange om dagen og før aktivitet. Styrkelse af underarm og overarm vil bidrage til at skabe mere stabilitet og reducere fremtidige problemer. Fortsæt til is efter aktivitet og bruge anti-inflammatorisk medicin, hvis nødvendigt. Søg læge, hvis dine symptomer vedvarer eller forværres.


        

Udgiv min kommentar