Fantacine.com

Hærder til hammertæer Brug Socks

Hærder til hammertæer Brug Socks


Hammertæer er en mund tilstand, der opstår, når tæerne krøller sidelæns eller spænde under i en klo-lignende position. Over tid kan tæerne blevet stadig smertefuldt, hvilket gør walking vanskeligere. Hammer tæer kan være forårsaget af stramme sener, knyst tryk, dårlig montering fodtøj, gigt, høje buer, skade til en eller flere af tæerne eller problemer med rygmarven.

Foot Alignment Socks

Køb mund tilpasning sokker til at lindre ubehaget ved dine hammertæer. Foot tilpasningen sokker adskille tæerne med indpakket sløjfer af materiale, der strækker og tilpasse tæerne ind i en mere lige stilling. Foot tilpasningen sokker køre større end almindelige strømper at give plads til stoffet mellem tæerne.

Foot tilpasningen sokker er ikke designet til at gå, og ideelt set bør bæres med fødderne op, mens du læser, ser fjernsyn eller involveret i aktiviteter, der ikke kræver meget fysisk bevægelse. Bære foden tilpasningen sokker hver dag i mindst 15 minutter. Som du mere bliver brugt til deres usædvanlige pasform, vil du i sidste ende være i stand til at bære dem i længere tid, selv natten over.

Foot tilpasningen sokker fås i små, mellemstore og store størrelser, og kan maskinvaskes.

Langt Infrarøde Socks

Køb langtrækkende infrarød sokker til at hjælpe helbrede dine hammertæer. Far-infrarøde sokker er lavet af særlige stof, der udsender energi bølger af lys og varme. Far-infrarøde stråler, eller biogenetiske stråler, er en del af sollyset spektrum, der er usynlige for det blotte øje. Biogenetics stråler fremmer sund vækst af levende celler. I 1970 blev der fabriksarbejdere i Kina helbredt for sygdom ved at stoffer i jorden, hvor de arbejdede. Tests på denne mudder viste høje niveauer af 33 vigtige mineraler, som gav off langtrækkende infrarød energi bølger. Bio-keramik er den proces, der transformerer de mineraler til et pulver, der bruges til tekstiler, herunder langtrækkende infrarød sokker.

Far-infrarøde sokker hjælpe til at kurere hammertæer ved at reducere inflammation og stimulere blodgennemstrømningen til rette tæerne. Forbedret cirkulation letter også smerter og kramper i leddene.

I modsætning til mund tilpasning sokker, gør langtrækkende infrarød sokker ikke hindrende og er komfortable nok til at gå i.

Far-infrarøde sokker er bredt tilgængelige fra pålidelige kilder over internettet.


        

Udgiv min kommentar