Fantacine.com

Hvordan kan man se, hvis du har Bone Spurs i nakken

Bone Sporer er bittesmå knoklede fremspring, der vokser langs kanten af ​​en knogle. Knogle fremmer selv er ikke smertefuldt, men de kan forårsage smerte, hvis de rører andre knogler eller hvis de rører eller komprimere nerver, ledbånd eller sener. Knogle sporer i den cervikale område af halsen kan forårsage smerte hals. Hvis en nerve bliver komprimeret, kan det påvirke, hvordan du går, forårsage ben muskelspasmer, og forårsage svaghed eller følelsesløshed i dine hænder. Hvis en knogle anspore presser mod et blodkar, kan det forhindre tilstrækkelig blod fra at komme til din hjerne.

Instruktioner

Instruktioner

1 Kontroller, om nakkesmerter. Hvis du har nakkesmerter, som ikke er forbundet med en specifik aktivitet eller hændelse, såsom at spille sport eller sove i en akavet stilling, holde styr på, om det fortsætter eller gentager sig. Har smerten varet mere end en uge? Er smerten fortsætter selv hvis du tager aspirin eller andre over-the-counter smertestillende medicin?

2 Identificer andre symptomer forbundet med nakkesmerter. Har du følelsesløshed i dine arme eller hænder? Er dine hænder til tider svage? Får du hyppige muskelspasmer i benene? Er din gangart akavet? En knogle anspore, der komprimering af en nerve kan forårsage disse betingelser. Har du problemer med at synke eller trække vejret? Dette kunne betyde en knogle anspore er at komprimere et blodkar.

3 Ring til din læge, hvis du har svaret "ja" til enten spørgsmål i trin 1, eller nogen af spørgsmålene i Trin 2. Beskriv dine symptomer, og lave en aftale for at få din nakke smerter evalueret.

4 Besøg din læge. Din læge vil give dig en grundig fysisk eksamen for at fastslå årsagen til nakkesmerter. Baseret på hendes resultater i løbet af kontoret eksamen, kunne hun give en diagnose og behandlingsplan, såsom sengeleje efterfulgt af fysisk terapi. Eller hun kunne henvise dig til en neurokirurg for flere test og evaluering.

5 Få en vurdering fra en neurokirurg, hvis det er nødvendigt. Den neurokirurg vil gøre en fysisk eksamen, og kan bruge en diagnostisk værktøj som en X-ray, magnetisk resonans billede (MRI), eller en anden metode til at afgøre, om en knogle anspore er årsagen til dine smerter og andre symptomer. Hvis en knogle anspore er synderen, vil neurokirurg anbefale behandling. Kirurgi er en mulighed, men ikke en sikkerhed.

TIPS

  • Må ikke ignorere kroniske smerter i nakken. Det kan signalere en alvorlig tilstand.
  • Osteoarthritis, en betændelse i knoglen, kan forårsage knogle Sporer.

        

Udgiv min kommentar