Fantacine.com

Hvad man ikke skal gøre med kontaktlinser

Kontaktlinser er en af ​​de sikreste og mest effektive former for vision korrektion til rådighed i dag. Dog skal kontakt-wearers bruge ordentlig pleje og håndtering teknikker til at sikre et godt øje helbred. En person med kontaktlinser bør undgå flere ting for at forhindre skader på hans eller hendes linser eller øjne.

Brug ikke dårlig kontakt-Lens Hygiejne

Øjne er sårbare over for infektioner og ridser. Ved håndtering kontakter, er det bydende nødvendigt, at ordentlig hygiejne anvendes til at forhindre skadelige bakterier og bakterier i at trænge ind i øjet. Hænderne skal altid vaskes og tørres, før du håndterer kontakter.

Kontakter skal også rengøres som anvist. De fleste producenter anbefaler forsigtigt gnide linsen, skylning grundigt og iblødsætning natten over i tilstrækkelig kontakt multi-purpose løsning til at dække linsen helt. Brug kun produkter anbefalet af en eye-pleje professionel til at rense og suge linsen, og aldrig genbruge gamle løsning. Brug ikke saltvand eller genvædning falder, fordi de ikke desinficere linsen. bruger aldrig spyt til at fugte kontakter på grund af mængden af ​​bakterier i munden. Der bør udvises forsigtighed for at undgå at røre spidsen af ​​flasken med en overflade, da dette kan medføre forurening. Undgå vand fra hanen i at komme i kontakt med linser eller linse tilbehør, fordi det kan bære en skadelig mikroorganisme, der kan forårsage alvorlige øjeninfektioner. Objektivet tilfælde skal rengøres efter hver brug og lov til at tørre mellem rensninger. Sagen bør udskiftes hver tredje måned eller oftere.

Følg ikke dårlig kontakt-Iført Practices

Dårlig kontakt-iført praksis kan belaste øjnene og sætte en i risiko for infektioner. Må ikke bære kontakter i længere tid end de er designet til at blive båret. Daglig-slid kontakter bør fjernes hver dag og ikke sovet i. Også, ikke forsøger at forlænge levetiden af ​​kontakter ved at bruge dem i længere tid end den anbefalede tid. Hvis en ridse eller rive udvikler på objektivet, skal du ikke forsøge at bære det. En beskadiget linse skal kasseres og erstattes med en ny.

Må ikke bære kontakter, mens svømning eller sidder i et varmt karbad. Vandet kunne uheld fjerne en linse fra øjet, og vandet kan indeholde skadelige mikroorganismer der kan føre til infektion. Desuden kan klor bygge op på bløde kontakter, der fører til infektion.

Hvis en bæreren gør udvikle en øjeninfektion, skal han eller hun ikke bære kontakter, indtil infektionen er helt væk. Kontakterne slidt, når infektionen udviklede bør kasseres. Kontaktlinser bør aldrig blive delt med andre.

Må ikke undgå en årlig øjenundersøgelse

Forsøg ikke at undgå en årlig øjenundersøgelse med et øje-pleje professionel. Kontaktlinser er en medicinsk enhed, og bør kun bæres under tilsyn af en professionel. En grundig øje eksamen vil detektere problemer eller ændringer i øjet, der skal løses.


        

Udgiv min kommentar