Fantacine.com

Hvordan til at behandle anæmi under graviditetAnæmi er normalt let at behandle, selvom graviditet påvirker type medicin og behandling, der kan anvendes. Jern er yderst vigtigt for voksende baby, da det bidrager til udviklingen af ​​fosteret og sundhed og energi hos moderen. Anæmi under graviditet er ret almindelig og er sjældent betragtes som et alvorligt problem.

Instruktioner

Behandle anæmi under graviditet

1 Request en CBC (komplet blodtælling) test for at afgøre, om du har anæmi og, hvis testen er positiv, for at bestemme den bedste måde at behandle det. Et alvorligt lavt antal røde blodceller vil indikere behovet for kosttilskud for at sikre en sund udvikling af barnet.

2 Tal med din læge. De fleste af de orale behandlinger ordineret til anæmi er hensigtsmæssigt at tage under graviditeten, så længe behandlingen bliver overvåget af en læge. Bortset fra selve graviditeten, kan en læge vurdere din generelle sundhed og beslutte, om behandlingen er presserende eller hvis det kan vente til efter fødslen.

3 Fokus på kost. Et par kostændringer kan have en stor indvirkning på dit blod tæller. Fødevarer med højt jern (såsom rødt kød, tofu og fuldkorn) er især nyttig, men C-vitamin og folinsyre også hjælpe, da de interagerer med jern for at hjælpe det blive aktiv i din blodbanen.

4 Spørg om kosttilskud, hvis du føler din kost er dårlig eller hvis du er en streng vegetar. En læge vil anbefale jern piller, hvis han tror, ​​du har brug for at behandle Deres blodmangel aggressivt eller har brug for hurtige resultater. Jerntilskud skal overvåges af din læge, da de kan forårsage kvalme, forstoppelse og andre sekundære virkninger.

5 Tag en multivitamin, som de fleste tilfælde af anæmi er forårsaget af en mangel på en række mineraler og vitaminer, ikke bare jern. Ved at balancere dit indtag af kosttilskud, har du en bedre chance for at helbrede din blodmangel hurtigt og fuldstændigt.

TIPS

  • Anæmi kan være forårsaget af mange faktorer end lavt jern i blodet. En mangel på vitamin B12 eller folinsyre eller tilstedeværelsen af ​​kronisk blyforgiftning kan også resultere i anæmi.
  • Alvorlig anæmi kan føre til for tidlig fødsel, så det er især vigtigt at holde problemet under kontrol i løbet af det sidste trimester.
  • Anæmi ofte forårsager træthed, især under graviditet. Afstå fra motion og hvile, indtil blodtal går op kan være nødvendig.
  • Bland ikke calcium- og jerntilskud, som de griber ind i hinandens absorption i blodbanen.
  • Anæmi forårsaget af blodtab under graviditeten betragtes som en nødsituation og skal behandles af en læge.

        

Udgiv min kommentar