Fantacine.com

Hvordan man kan identificere symptomer på en Brain Stroke

En hjerne slagtilfælde, eller hjerne angreb, er forårsaget af en pludselig og drastisk reduktion af mængden af ​​blod, der strømmer til hjernen. Dette forårsager skader og påvirker mange forskellige kroppens organer og væv. Nogle gange er dette afbrydelse af blodgennemstrømningen forårsaget af en blodprop, der rejser gennem blodbanen, eller kan skyldes forsnævrede arterier i hjernen selv. Ofte er en slagtilfælde forårsaget af blødning inde i hjernen eller den plads, der findes mellem hjernen og kraniet, lægge pres på de brain.Risks af slagtilfælde eller hjerne angreb stigning med alderen, især hos mænd over 55 år, og er ofte også steget med diabetes, højt blodtryk og hjertesygdomme. At lære at identificere symptomer på en hjerne slagtilfælde kan redde dit liv og forhindre alvorlige og langsigtede komplikationer og falde i metal sundhed.

Instruktioner

1 Altid være opmærksom på din egen krop og serier af normalitet i familie og venner. Ofte vil symptomerne på hjerne slagtilfælde være anderledes hos personer, afhængig af alder, køn, fysisk sundhed og andre spørgsmål. Et af de første tegn på noget galt med hjernen eller centralnervesystemet er en pludselig talebesvær. Nogle personer kan have svært ved at danne ord eller ved hjælp af ord korrekt. Ofte er denne pludselige manglende evne mødt med forvirring og utilfredshed. Enhver pludselig manglende evne til at danne sammenhængende ord eller sætninger bør vurderes af en læge så hurtigt som muligt.

2 Vær opmærksom på din krop. Hvis du pludselig opdager, at du har svært ved at bevæge fingre, tæer eller hænder eller fødder på den ene side af kroppen, eller at ansigtets muskler på den ene side af ansigtet synes skæve eller langsom til at reagere på ansigtsudtryk, søge hjælp omgående.

3 Watch for en pludselig tung følelse i en arm eller ben eller en følelse af snurren eller følelsesløshed, der synes moderat til svær, især hvis du aldrig har følt noget lignende før. Denne fornemmelse kan eller kan ikke være ledsaget af en manglende evne til at bevæge sig eller styre arm eller ben som sædvanlig.

4 Hold øje med enhver form for ændringer i syn eller pludselige, svær hovedpine. Nogle gange vil hovedpine påvirker kun den ene side af hovedet.

5 Pludseligt tab af blære eller tarm kontrol er en anden vigtig symptom på en hjerne slagtilfælde eller angreb.

TIPS

  • Aldrig udskyde at gå til en læge eller skadestue, fordi du måske føler flov over, at du ikke lider af, hvad du tror, ​​du er. Det er bedre ikke at tage chancer, især med dem tænker de kan have et hjerteanfald eller et slagtilfælde.
  • Ring 9-1-1, hvis du mener, du eller en elsket en lider af en hjerne slagtilfælde, uanset hvor lille dine symptomer. De første få timer efter enhver type hjerne eller hjerteanfald episode kan være kritisk for effektiv behandling.

        

Udgiv min kommentar