Fantacine.com

Tegnene på hofteproblemer

Der er en række af tegn, der peger på hofte problemer. Når du ved hvad man skal kigge efter, kan du tage de nødvendige skridt til at afhjælpe eller løse problemet. Hip problemer kan forårsage sundhedsmæssige symptomer samt ubehag. Nogle gange kan en læge kan give ikke-kirurgisk behandling for at lindre ubehaget, men kirurgi kan være en overvejelse.

Samlinger

Når du først erfaring hofteproblemer, kan du føle smerte i det fælles område. Smerten kan være betydelige og kan begrænse din mobilitet. Hvis du forsøger at bøje og placere din pande på dit knæ, vil du ikke være i stand til at gøre det på den side af kroppen, der har hoften problemet. Du vil ikke have et problem at udføre denne opgave på den anden knæet.

Balance

Hvis du har hofteproblemer, kan du begynde at vakle frem og tilbage med hvert trin, mens du går, ligner bevægelsen af ​​en pingvin. Du vil slingre, fordi du forsøger at kompensere for smerten ved at flytte din vægt til andre dele af kroppen og fra den skadede hofte.

Stivhed / Deformitet

Hvis du sidder i en stol, kan det være svært at løfte ben op på grund af den stivhed, smerter og hævelse. Området omkring leddet kan svulme op og blive opvarmet. Du kan være nødt til at anvende noget til området for at stoppe eller lindre hævelse. Hofteleddet kan også deformeres, især hvis området ikke behandles. Symptomerne kan eskalere, hvis der ikke gøres noget for at hjælpe på problemet. Du kan udvikle smerter i knæet, da din hofte og knæ aksjer nogle af de samme nerver.

Elevate Leg

Når du ligger i sengen, kan du udvikle betydelige smerter, der ikke tillader dig at flytte dine ben. Smerter i ryggen kan også udvikle. Smerten kan dukke op i lysken, ydersiden af ​​låret og endda balderne. Når du først vågner op om morgenen, vil der være mere smerte og din fleksibilitet vil være væsentligt begrænset. Når du begynder at gøre nogle mindre aktiviteter, vil smerten stilne af, og din fleksibilitet vil stige.

Mund Pain

Når du begynder at gå, kan du opleve smerter i den ene eller begge fødder, fordi du hele tiden foretager justeringer. Du kan begynde at gå mere tungt på forskellige dele af fødderne. Smerten i din hofte gør du kompensere ved at sætte vægten på visse dele af dine fødder for en periode. Så vil du sætte vægt på en anden del af dine fødder, når det foregående felt bliver for smertefuld.


        

Udgiv min kommentar