Fantacine.com

Almindelige symptomer på højt blodtryk

Hypertension, eller kronisk forhøjet blodtryk, er blevet kaldt den tavse dræber. Mange mennesker har uopdaget forhøjet blodtryk og kan gå i årevis uden symptomer. Skilte viser generelt op, når blodtrykket er allerede faretruende høj. Højt blodtryk kan forårsage mange problemer, herunder skader på hjertet. Ubehandlet højt blodtryk er farligt for helbredet og velvære.

Voksne

Der er meget få symptomer, der signalerer en højt blodtryk problem. Det er vigtigt for voksne at have deres blodtryk kontrolleres regelmæssigt. Symptomerne at se til, er hovedpine, herunder migræne, samt næseblod, åndedrætsbesvær og dunkende eller racing hjerteslag. Hjertet kan springe, når en person sidder eller ligger stille. Patienterne bør diskutere disse problemer med deres læger under deres årlige physicals. Desuden bør en person med en familie historie af hypertension har kontrol blodtryk på regelmæssig basis.

børn

Der er ingen specifik sundt blodtryk læsning for børn, da der er for voksne. Børn kan have udsving og ændringer i blodtrykket som de vokser. Tryk sammenlignes med børn med samme køn, alder og højde. Børn kan have forhøjet blodtryk på grund af helbredsmæssige problemer såsom nyresygdom eller fedme. Symptomer at advare forældre omfatter brystsmerter, næseblod eller hovedpine. Hvis et barn har sløret syn, koncentrationsbesvær, sove eller læring, bør en forælder tage dette med børnelæge.

Alvorlige komplikationer

Alvorlige udiagnosticerede symptomer højt blodtryk omfatter en svækket eller forstørret hjerte, aneurisme, brast blodkar i øjnene, blod i urinen og nyresvigt. En alvorlig blodtryk tilstand kan forårsage slagtilfælde, hjerteanfald og død. Race er en faktor, med voksne afrikanske amerikanere præsentere problemer i en tidligere alder, hvilket resulterer i alvorlige komplikationer som slagtilfælde og hjerteanfald.

Symptomer deles med andre betingelser

Hvis du har oplevet problemer med hukommelsen, den manglende evne tænke klart, skræmmende perioder forvirring, svært ved at lære en ny opgave eller manglende evne til at forstå eller udføre bestemte handlinger, se en læge for en blodtryk check-up. Dette kan være tegn på højt blodtryk.

Behandling og forebyggelse

Når højt blodtryk er blevet diagnosticeret, kan du være i stand til at styre det med livsstilsændringer. Du vil blive opfordret til at stoppe med at ryge og ændre din kost. Din læge kan ordinere diuretika og andre medikamenter. Du kan blive sendt til test for at se, om der er nogen skader på hjertet på grund af langvarig uopdaget højt blodtryk. Opretholde en sund vægt er vigtig ved regulering af blodtrykket. Du er i fare, hvis du er overvægtig, eller hvis du er ryger. Risici stige, hvis du har en familie historie af hypertension og nyresygdom, eller hvis du har problemer væskeophobning.


        

Udgiv min kommentar