Fantacine.com

Hvem er i risiko for kræft i hjernen?

Alle har en vis risiko for at udvikle kræft i hjernen på et tidspunkt i deres liv, men nogle er på et højere risikoniveau for at udvikle en tumor. Genetik, kan race, alder og kemiske og udsættelse for stråling spiller en rolle. Nogle kræftformer er eksklusive, påvirker hovedsageligt børn eller en bestemt race. Andre risikofaktorer omfatter kald, såsom bil arbejdere eller landmænd er udsat for særlige kemikalier. Mange produkter og kemikalier er stadig i testfasen, og som ikke har været helt bevist at sætte os mere i fare. Der er mange symptomer på kræft i hjernen, herunder hovedpine, kvalme, motoriske problemer, hukommelsestab, følelsesløshed eller svaghed i arme eller ben, og vision og taleproblemer. Det er altid bedst at rådføre sig med din læge, hvis du oplever nogen af ​​disse symptomer for at udelukke en tumor.

Genetik

Familier med en historie af kræft i hjernen videregive genetiske kode, som kan prædisponere fremtidige generationer til denne risiko. Nogle sjældne genetiske sygdomme, såsom Elefantmanden syndrom, som forårsager interne og eksterne tumorer er ofte forbundet med visse hjernen kræftformer.

Race

Whites har et højere niveau for forekomst end andre racer, men ifølge karmanos.org, afrikansk-amerikanere har en højere risiko for at dø som følge af kræft i hjernen. Ifølge sciencedaily.com, der er en særlig type - primær centralnervesystemet lymfom - der forekommer omtrent dobbelt så meget i afroamerikanere end i hvide. Hvad er ejendommelig om PCNSL er, at efter det fyldte 49, er den rolle, vendes og hvide er dobbelt så tilbøjelige til at blive påvirket som sorte. Patienter med AIDS eller lignende immundefekter er også mere modtagelige for PCNSL.

Alder

Risiko stiger med alderen af ​​patienten med dem ældre end 45, der har, og stadigt stigende risiko. Et protein opkaldt Huwe1, som produceres i hjernestammen hjælper til at afværge unødvendige proteiner fra udviklingslande. Dybest set, det virker som en tumor suppressor. Produktionen af ​​dette protein er reduceret i de senere år, hvilket kan resultere i eller lade tumorvækst. Undersøgelser er stadig i gang med hensyn til Huwe1. Ifølge den amerikanske Dept. of Health og Human Services, er mænd over 65 år mere som at udvikle kræft i hjernen så kvinder i samme aldersgruppe.

Kemisk Exposure

Den Collaborative om sundhed og miljø diskuterer forskning bliver gjort på landmændene og deres øgede risiko på grund af deres eksponering for pesticider og herbicider. Factory arbejdstagere, der udsættes for træbeskyttelsesmidler, PVC og klorerede kulbrinter viser også en stigning i hændelser. Natrium nitritter, såsom det anvendes i hærdning af kød, er også mistænkt, men forsøg har været overbevisende til dato.

Stråling

Risikoen for kræft følge af udsættelse for stråling stiger, hvis den fandt sted i en yngre alder og / eller hvis patienten blev udsat for en højere dosis. Ironisk nok, en form for stråling betegnet ioniserende der anvendes til behandling af kræftpatienter kan lægges på et højere risiko for at udvikle en hjernetumor. Ufødte børn, hvis forældre er udsat for stråling eller opløsningsmidler har også en øget risiko for at udvikle kræft i hjernen.

Elektroniske produkter bliver testet for deres tilbøjelighed til at forårsage hjerne kræft omfatter mobiltelefoner, mikrobølgeovne og høj intensitet højspændingsledninger.


        

Udgiv min kommentar