Fantacine.com

Definition af gastroschisis

Gastroschisis er en form for misdannelse hos nyfødte, der forekommer i cirka en ud af hver 5.000 til 10.000 fødsler, i henhold til gastroschise Support Group. Babyer med gastroschisis kræver operation for at korrigere problemet.

Identifikation

Gastroschisis er en tilstand, hvor en babys tarme rager gennem kroppen og er synlige på begge sider af spædbarnets navle.

Symptomer

Nogle gange gastrochisis kun præsenterer som en mærkbar klump i maven. Under graviditet, har nogle mødre med en baby med gastrochisis forøgede mængder af fostervand.

Diagnose

I de fleste tilfælde læger straks spotte gastroschisis fordi tarmene er faktisk synlige på ydersiden af ​​kroppen. Ofte er det gastrochisis set på en ultralyd, før barnet er født, og lægerne er parate til at behandle den betingelse.

Behandling

Hvis der er plads nok i maven, en læge placerer tarmen inde og lukker op hullet tarmene undslap igennem. I tilfælde, hvor der ikke er plads nok inde i maven, læger dækker tarmene og defekt i mesh og trække tarmene så langt ind som muligt, hvor de forbliver, indtil maven strækninger og vokser nok til tarmene skal genindsættes .

Komplikationer

I tilfælde, hvor der er plads nok til tarmen skal genindsættes, spædbørn komme sig hurtigt og normalt ikke lider nogen langsigtede sundhedsmæssige betænkeligheder, ifølge det amerikanske National Library of Medicine. Andre spædbørn med gastrochisis kan udvikle vejrtrækningsproblemer eller lider tarm betingelser.


        

Udgiv min kommentar