Fantacine.com

Hyperactivity Disorder Symptomer

Hyperaktivitet lidelse er en tilstand, der normalt rammer børn, før de fylder syv, og viser tegn på at komme gradvist værre gennem til en alder af 9. Et barn kan blive behandlet for hyperactivity disorder, men meget af behandlingen handler om at hjælpe ham til at forstå hans tilstand og styre det. Der er ingen dokumenteret kur mod hyperactivity disorder som i endnu.

For at være klinisk diagnosticeret med hyperactivity disorder, må barnet vise to eller flere symptomer i to eller flere separate steder, og på flere separate lejligheder. Hvis barnet viser disse symptomer på flere steder på flere lejligheder, så medicinsk vurdering skønnes nødvendigt.

Identifikation

Hyperactivity disorder hos børn er mere almindeligt omtales som attention-deficit / hyperactivity disorder, eller ADHD. Det er en lidelse, der kan udgøre udfordringer for forældrene, når barnet er ung og vokser op, og det kan gå på at skabe problemer for barnet, da han træder ind i voksenalderen. ADHD kan forårsage rastløshed, manglende evne til at være opmærksomme, og en manglende evne til at fokusere på en aktivitet for meget længe. Dette kan resultere i dårlige karakterer i skolen og en manglende evne til at opretholde langvarige venskaber, som kan have skadelige virkninger på barnets selvværd senere i livet.

I skole

Et barn, der lider af ADHD vil vise symptomer på forskellige steder og i forskellige indstillinger. I skolen, vil barnet have svært ved at fokusere på foredrag i klassen og vil ofte glemmer at tage noter eller studere for vigtige tests. Hans hjemmearbejde kan lide af sjuskefejl født fra en manglende evne til at fokusere, og hans lærere kan også klage, at barnet er forstyrrende i timerne.

Fokus

Et barn med ADHD kan synes at dagdrømme en hel del, selv når han bliver direkte talt til. Han kan ikke anerkende, at nogen er i rummet med ham og vil ikke reagere, når stillede direkte spørgsmål. Han kan virke meget utålmodig når der ikke er aktivitet foregår, og han kan også have svært ved at følge anvisningerne.

Social interaktion

ADHD kan gøre et barn upopulær med andre børn i skole, fordi han kan have en tendens til at skælde når i sin stol, og kan ofte forsøge at inddrage dem i samtale, når det er uhensigtsmæssigt. Han har brug for at være i konstant bevægelse, og han kan også have en tendens til at fortsætte med at tale, selv efter at han er blevet bedt om at forblive rolige flere gange. Børn med ADHD har også en impuls til at røre alt omkring dem, og som kunne omfatte folk, de har endnu ikke mødt.

Venter

Børn med ADHD har også en meget vanskelig tid at vente på deres tur på en aktivitet og stående tålmodigt i kø. De har en tendens til at sige tingene højt, der kan være uhensigtsmæssigt, og de har også en vane med at sætte sig ind i samtaler eller aktiviteter, som de ikke var inviteret.


        

Udgiv min kommentar