Fantacine.com

Lymfadenopati Lung Cancer Treatment

Lymfadenopati Lung Cancer Treatment


Lymfadenopati lungekræft er lungekræft, der resulterer i masse dannes i lymfeknuderne. Lymfadenopati (massen i lymfeknuderne) og lungekræft forekommer ofte hver for sig, men når de optræder sammen er det som regel et tegn på, at kræften har spredt sig til lymfeknuderne. Behandlingen er generelt den samme som med enhver kræft, og indebærer flere muligheder afhængig af patientens særlige forhold og historie. Disse indstillinger er normalt kirurgi, stråling og kemoterapi, med mindre konventionelle muligheder er immunterapi og transplantationer. Behandling involverer sædvanligvis en kombination af disse forskellige behandlinger, afhængigt af den fase, sværhedsgrad og aggressivitet af lungekræft og lymfadenopati.

Kemoterapi

Kemoterapi er normalt den første behandling, at lægerne forsøger, når de står lymfadenopati og lungekræft. Kemoterapi involverer indgivelse af lægemidler ind i kroppen til at dræbe kræftceller. Kemoterapi behandling er normalt administreres i flere runder. Bivirkninger af kemoterapi indbefatter hårtab, træthed, mavesmerter og et fald i knoglemarven.

Stråling

Strålebehandling udsender stråling over cancercellerne at dræbe dem. Stråling dræber også raske celler i kroppen, hvilket resulterer i bivirkninger ligner kemoterapi: hårtab, træthed, mavesmerter og et signifikant fald i knoglemarven. Strålebehandling er imidlertid meget effektiv og anvendes ofte til at bekæmpe alle former for kræft.

transplantationer

Når der anvendes høje niveauer af kemoterapi eller strålebehandling, er knoglemarvstransplantationer anvendes til at erstatte knoglemarven, der er ødelagt under disse processer. Stamcelle transplantationer anvendes på en lignende måde. Denne metode er normalt bruges som en sidste udvej, da det kræver intensiv indlæggelse og ødelægger patientens immunsystem.

Immunterapi

Øget patientens eget immunsystem til at angribe cancerceller er en relativt ny metode til behandling, men kan få succes i nogle kræfttilfælde. Et beslægtet behandling indebærer injektion af antistoffer i patientens immunsystem, som derefter angriber cancer. Denne type terapi er mindre invasiv og kræver mindre hospitalsindlæggelse end nogen anden terapi, og bivirkninger er generelt mildere. Bivirkninger er normalt meget kortvarig og omfatter feber, kvalme og træthed.

Kirurgi

Kirurgi er lejlighedsvis bruges til lungekræft, men er sjældent bruges til lymfadenopati. Kirurgi er undertiden bruges til at reducere størrelsen af ​​en tumor før angribe den med andre behandlinger. Lejlighedsvis andre organer er ødelagt i kamp med kræft, og de skal fjernes kirurgisk. Milten er den mest ofte fjernet organ hos patienter med lymfadenopati lungekræft.


        

Udgiv min kommentar