Fantacine.com

Hvordan at slippe af koffein hovedpine

Når du har opbygget en koffeinafhængighed, en dag uden en Starbuck løb kan efterlade dig med en killer hovedpine. Midt i denne dunkende smerter, kan du lyst til det eneste, der muligvis kunne gøre du føler dig bedre er en kæmpe Red Bull. Hvis du prøver at skære ned på din koffein indtag, kan dette være en hård hurdle at springe. Men der er et par ting, du kan gøre for at lindre smerten uden at dreje til koffein.

Instruktioner

1 Drik nogle pebermynte te. Pebermynte er en gennemprøvet naturlig hovedpine afhjælpe, og te sig selv er beroligende. Denne gammeldags kur kan alvorligt begrænse din smerte.

2 Op dit vand indtag. Når du allerede lider af en hovedpine, kan den mindste dehydrering gøre det værre. Sørg for, at du drikker mindst de anbefalede otte glas om dagen eller mere.

3 Få en massage. Om en professionel forkæle pakke eller en simpel BackRub fra en ven, en massage slapper musklerne, lindre spændinger og pres, der er knuder op i bunden af ​​din hals og bidrager til, at hovedpine.

4 Hvis alt andet fejler, tage nogle ibuprofen til at lindre smerter og få noget søvn. Dette vil få dig igennem det værste af smerten og holde dig fra at køre til Starbuck.


        

Udgiv min kommentar