Fantacine.com

Urtekosttilskud for Energi

Det er nemt at fare vild i havet af naturlægemidler kosttilskud, der er tilgængelige til at hjælpe dig med at øge din energi og udholdenhed til at nyde andre aktiviteter i et par timer efter arbejdsdagen er slut. Her er nogle kosttilskud, som har vist sig at forbedre fokus og give andre sundhedsmæssige fordele, så godt.

En Energy Boost Uden rystesyge

Pure blad yerba mate bruges til mange te på grund af dets ernæringsmæssige og antioxidant værdi. Pasteur Instituttet og Paris Scientific Society konkluderede i 1964, "det er svært at finde en fabrik i ethvert område af verden lige at parre i næringsværdi." Yerba mate indeholder kun 25-30 mg koffein, mens kaffe kan have 135 mg eller mere. Den koffein i yerba mate er imidlertid en anden, fordi det består af theophyllin og theobromin, som findes i grøn te og chokolade. Af denne grund, den energi boost fra at drikke Yerba mate er mere subtile og mentalt fokuseret. Men det er stadig stærk uden nervøse effekter, som mange koffeinholdige drikke normalt producerer. Yderligere fordele af mate te omfatter mineraler for nervesystemet support og B-vitaminer, der slappe muskler. Mate er også mere basisk end kaffe og mindre tilbøjelige til at forstyrre maven, så den kan være en bedre boost før en træning.

Mere naturlig energi boostere

På lignende måde at yerba mate, schizandra urtekosttilskud stimulerer centralnervesystemet uden ophidselse at koffein producerer. Schizandra blev opdaget i Asien og er kendt for kineserne som "de fem-flavored frø", fordi det indeholder de fem smag af kinesisk medicin; bitter, bidende, salt, sød og sur. Schizandra bruges til immunsystemet ekstraudstyr, for at øge mental årvågenhed, støtte med søvnløshed, depression og styrke kønsorganerne. Det kan både hjælpe dig med at sove og øge din energi, fordi det fremmer energibalancen i kroppen.

Sibirisk ginseng, også kendt som eleuthero, har længe været anvendt som et naturligt energitilskud.
Det forbedrer kroppens evne til at håndtere stress og øger blod ilt niveauer. Dens egenskaber gør denne urt en meget alsidig supplement, både for dem, der ønsker at forbedre deres udholdenhed og hastighed for atletisk konkurrence og for dem blot ønsker at hjælpe med at reducere stressniveauet.

En lille advarsel

Naturlægemidler kosttilskud kan være lige så potent som receptpligtig medicin og bør kun tages med en læges tilsyn. Hvis du tager receptpligtig medicin, er det vigtigt at være opmærksom på potentielle interaktioner, som kan være meget farligt. Sørg for at fortælle din læge eller apoteket om alle de naturlægemidler kosttilskud, som du tager.


        

Udgiv min kommentar