Fantacine.com

Home Retsmidler til opløsning Hæmorider

Home Retsmidler til opløsning Hæmorider


Hæmorider kløe og brænde. De er ubehagelig og kan være yderst smertefuldt. De er også mere udbredt end du måske tror. Tre fjerdedele af alle amerikanere har dem på et tidspunkt i deres liv. Hæmorider er opsvulmede blodkar i endetarmen forårsaget af øget tryk i rektal årer.

årsagerne

Trykket kan være forårsaget af graviditet, fedme, manglende motion, forstoppelse eller ældning; strukturerne i den anale område gradvist svække som vi alder. Siddende eller stående i lange perioder kan også øge presset på området.

de retsmidler

Langsomt tilføje mere fiber til kosten kan lindre forstoppelse og tryk. Spise en til tre svesker om dagen kan være meget nyttigt.

"Jeg foreslår, roer og sukkerroer greens som en vigtig del af kosten, så længe som 40 dage, hvis det er nødvendigt, at afgifte leveren og lindre hæmorider," siger Kartar Khalsa, DOM, en læge og akupunktør i Espanola, New Mexico.

Rig på kalium, mangan og folat, kan roer bidrage til at mindske tryk og forbedre cirkulation til det ramte område. Fiberen og antioxidanter reducere forstoppelse og inflammation i leveren og rektale vener. Prøv kogte rødbeder og greens som en god del af din kost, indtil hæmorider skrumpe.

Anlægget slagter kost indeholder egenskaber, der har en historie er kendt for at lindre hæmorider og åreknuder. De menes at forbedre integriteten af ​​venerne og krympe den opsvulmede væv. Ekstrakten anbefales normalt i kapsler eller te formular. Det kan også være effektive, når de anvendes som en salve eller komprimere.

Gel fra aloe vera plante lindrer smerten af ​​hæmorider og beroliger brænde og kløe. Varm (ikke varmt) te på et stykke vat flere gange om dagen, eller efter behov, kan bringe lindring, som kan troldhassel i samme ansøgning. En DAB af æble cider eller almindelig eddike stopper kløe og brændende og dens adstringerende egenskaber hjælper skrumpe hævede blodkar.

Drikke masser af vand holder fordøjelsesprocessen bevæger sig ad. Tænk på din krop som et toilet --- det skal skylles. Blokeringer er en af ​​de vigtigste årsager til hæmorider, så drikke mindst otte, 8-oz. glas vand om dagen.

Kirurgi

Disse hjem retsmidler bør bidrage til at holde hæmorider i skak og lindre ubehaget af en opblussen. Heldigvis hemorrhoidectomies er for det meste en saga blot. Ifølge Mary Maloney, Nurse Practitioner i New Boston, Michigan, "kirurgi på hæmorider er ikke så effektive, som de er smertefulde. Det er bedst at passe dem topisk og / eller internt, hvis du kan finde noget, der virker for dig. Kun i sjældne tilfælde vil vi anbefale kirurgi i disse dage. "

Altid konsultere din læge, før du tager naturlægemidler kosttilskud, især når de kombineres med receptpligtig medicin.


        

Udgiv min kommentar