Fantacine.com

Hvad ville medføre smerter i kæben nærheden Ear?

Hvad ville medføre smerter i kæben nærheden Ear?


Jaw smerte kombineret med en hovedpine kan signalere nogle alvorlige forhold, der berettiger har din læge tjekke det ud. At få en diagnose fra din tandlæge er også en klog idé.

Bidfunktion lidelser

Bidfunktion (TMJ) lidelser påvirker fælles, der forbinder din underkæben til dit kranie lige foran øret. TMJ forårsager kan omfatte følelsesmæssig stress, tænderskæren, gigt, og dårlige arbejdsstillinger.

abscessed tand

En byld er en lomme af infektion i enten din tand eller dit kæbeben. Området omkring infektion svulmer, hvilket pres på nerverne i nærheden af ​​din kæbe.

Hjerte sygdom

Selv om det lyder mærkeligt, kan smerter i kæben indikere en alvorlig hjertesygdom. I nogle mennesker, især kvinder, kan dette være den eneste advarsel, de har før lider et hjerteanfald.

Migræne Hovedpine

Migræne menes at være vaskulær hovedpine, der påvirker trigeminusnerven, den vigtigste sensoriske nerve, der styrer tygge og fornemmelser i ansigtet. Den trigeminusnerven løber fra hjernestammen ind i siden af ​​dit ansigt.

Bells parese

Bells parese er smerter på grund af betændelse i en nerve, der rejser gennem en knoklet tunnel i den side af dit ansigt og stimulerer ansigtet bevægelse. Symptomerne er ansigts svaghed og en hængende øje.


        

Udgiv min kommentar