Fantacine.com

Om Pet allergier hos børn

Ifølge Astma og Allergi Foundation of America, 25 procent af amerikanerne er allergisk over for noget. Pet allergier er en almindelig form for allergi, der kan gøre livet surt for dit barn. Lære om symptomer på kæledyr allergi - og nogle strategier til at administrere dem - kan gøre livet lettere for hele familien.

Årsag

Allergier opstår, når kroppens immunsystem bliver sensibiliseret til fremmede proteiner og begynder at angribe dem. Efter allergi udvikler, kroppens immunsystem går i overdrive, når det udsættes for disse proteiner. Børn med kæledyr allergi er normalt allergisk over dyrets skæl, en klæbrig substans, der består af mikroskopiske hud flager og spyt. Børn kan også være allergiske over for dyrets spyt eller urin. Ifølge Astma og Allergi Foundation of America, kan genetik gøre os mere tilbøjelige til allergi. For eksempel, hvis du har allergi, er der en en i tre chance for, at dit barn også vil være allergisk over for noget. Hvis både du og din partner har allergi, oddsene er endnu værre - en syv ud af 10 chance for, at dit barn vil være allergiske.

Symptomer

Symptomer på kæledyr allergi hos børn kan variere fra mild til svær, og kan omfatte en stoppet næse; kløende, vanding øjne; sniffling; nysen; overbelastning og sinus hovedpine. Men andre, mindre kendte symptomer, kan også være til stede. For eksempel kunne et kys fra din hund forårsage dit barns hud bliver rød, eller endda forårsage hende til at bryde ud i bistaderne. Hvis dit barn er allergisk over for kæledyr og har astma, kan eksponering for skæl udløse en skræmmende, potentielt livstruende astmaanfald.

Behandling

Der er ingen kur til selskabsdyr allergier hos børn. Mange allergi læger anbefaler at slippe af husdyr, især hvis barnets allergi er alvorlige. Allergi skud kan anvendes til desensibilisering immunsystemet og reducere symptomerne, men de er ikke en fuldstændig helbredelse. Andre behandlinger, der kan anvendes til at minimere symptomer omfatter næsespray, der indeholder steroider eller antihistaminer og antihistamin piller. Børn med astma kan bruge inhalatorer for at forhindre astmaanfald. Nogle børn vokser ud af selskabsdyr allergier, men mange kæmper med dem for livet.

Forebyggelse

Der er simpelthen ingen idiotsikker måde at forhindre dit barn i at udvikle kæledyr allergi. Men ifølge en undersøgelse foretaget af Detroits Henry Ford Health System og Medical College of Georgia, have et kæledyr derhjemme kan gøre det mindre sandsynligt, at dit barn vil udvikle kæledyr allergi i fremtiden. Forskerne holdt styr på mere end 700 børn i de første seks eller syv år af deres liv, overvåge dem til at se, hvilke der er udviklet allergi. Børn rejst i hjem med kæledyr var mindre tilbøjelige til at have kæledyr allergi.

Kan Allergisk Børn har stadig Kæledyr?

Hvis dit barn har allergi på alle, selv til ikke-animalske allergener som pollen, er de 15 til 30 procent mere tilbøjelige til at udvikle allergi, når de udsættes for hund eller kat skæl. Udsætte dem for kæledyr, der ikke er din kan hjælpe dig med at afgøre, om de vil blive allergisk over, før du foretager en følelsesmæssig investering i et kæledyr. Der er ikke sådan noget som en allergivenlig race af hund eller kat, men nogle børn med mindre kæledyr allergi kan være mindre følsomme over for visse dyr end andre. Hvis du kender dit barn er allergisk over for kæledyr, men ønsker at indføre et kæledyr alligevel, lad dit barn lege med det specifikke dyr, du ønsker at vedtage for at se, hvor stærk hendes reaktion er.

Kæledyr i huset

Hvis dit barn allerede har kæledyr allergi, kan din læge råde dig til at give dit kæledyr op. Dog kan visse allergiske børn med held leve med kæledyr, hvis deres allergi er ikke alvorlige. Allergi symptomer kan minimeres ved hyppigt bade kæledyr, investere i glat gulve og møbler, der let kan rengøres, og installation af HEPA luftfiltre i hele huset. Selskabsdyr bør holdes ude af den allergiske barns soveværelse, og huset skal rengøres hyppigt for at reducere mængden af ​​skæl.


        

Udgiv min kommentar