Fantacine.com

Tegn og symptomer på Pre-Onset Alzheimers

Pre-debut Alzheimers er en sjælden form for demens, der slår før det fyldte 65. tegn og symptomer af præ-debut Alzheimers er identiske med Alzheimers, de viser bare op i en tidligere alder. Ifølge Mayo Clinic, cirka fem til 10 procent af Alzheimers tilfælde er præ-debut. Ved at anerkende de tegn og symptomer på præ-debut Alzheimers, dem, der lider af denne sygdom kan diagnosticeres og behandles tidligere.

Hukommelsestab og forlægge objekter

Kortsigtede hukommelsestab er en af ​​de mest almindelige tegn på præ-debut Alzheimers. Syge tendens til at glemme nylig erfaret oplysninger, vigtige begivenheder og seneste samtaler. Gentagne gange forlægge objekter er et andet symptom. Patienter kan placere ting i ulige steder og ikke har evnen til at huske, hvordan de kom der.

Problemløsning og Færdiggørelse velkendte opgaver

Et andet tegn på præ-debut Alzheimers er tab af evnen til at planlægge og arbejde gennem opgaver med flere trin eller beregninger. Det bliver ofte sværere at koncentrere sig og gennemføre projekter i tide. Selv velkendte opgaver såsom at spille spil, kørsel eller færdiggøre projekter på arbejdspladsen kan blive vanskeligere.

desorientering

Nogen plaget med præ-debut Alzheimers kan blive forvirret med datoer, tidspunkter og de skiftende årstider. Udnævnelser og vigtige begivenheder kan blive savnet, fordi den enkelte blev forvirret over dagen eller tid. Personen kan blive desorienteret til det punkt, hvor hun ikke forstå, hvordan hun kom til, hvor hun er.

Udfordringer med visuelle billeder

Pre-debut Alzheimers kan også forårsage en person til at have problemer tolkning visuelle billeder. Dette kan forårsage problemer med at læse, at bestemme farver eller dømme afstand. Problemer med opfattelsen kan føre den enkelte til at fejlbedømme en skygge eller refleksion som noget andet.

Vanskeligheder tale eller skrive

Dem med præ-debut Alzheimers kan finde de pludselig har svært ved at kommunikere med andre. Det kan blive en udfordring at deltage i samtaler og finde de rigtige ord. Nogle gange, de syge har nye problemer med at forstå ordforråd og stavning korrekt.

Dårlig dom

Et andet tegn på præ-debut Alzheimers er ændringer i beslutningstagning og dom. Enkeltpersoner kan handle på måder, der synes ude af karakter eller uden logik. Dårlige beslutninger kan føre patienter til at lide økonomisk eller placeres i en usikker position.

Personlighed Ændringer og tilbagetrækning

Pre-debut Alzheimers kan også føre til humør og personlighed ændringer. En person med denne sygdom kan blive forstyrret let eller føle angst, hvis han er i en uvant situation. Syge kan også trække socialt og stoppe deltage i foretrukne aktiviteter og fritidsinteresser.


        

Udgiv min kommentar