Fantacine.com

Hvad er stress Gigt?

Alle har stress til en vis grad. Nogle mennesker er i stand til at håndtere det mere effektivt end andre. Hvis du har gigt og er også under løbende stress, dette vil øge sandsynligheden for, at du kan blive ramt af andre sygdomme, herunder psykiske problemer og hjertesygdomme, ifølge University of Washington School of Medicine. Gigt kan kompromittere din generelle sundhed.

Gigt forværres af stress

Den smerte, der går langs med gigt forværres af stress, stress er defineret som dit sind og krop reaktion på pres og spændinger.
Gigt påvirker en persons livsstil på grund af konstante smerter, hvilket begrænser deres mobilitet samt bivirkninger af arthritis narkotika, de tager. Dette kan forårsage mere stress.

Mere modtagelige for Stress

HealthCentral.com bemærker, at mennesker, der lider af kroniske smerter, som gigt kan forårsage, er tilbøjelige til at opleve stress mere markant end den ikke-arthritis befolkning. Smerte kombineret med stress kan føre til depression samt angst og selvmordstanker.

Egenskaber

Når du er stresset, dine muskler spændt, og dette øger din smerte. Når du er stresset, din krop frigiver stresshormoner kaldet cortisol, hvilket øger hastigheden af ​​dine vejrtrækning og din puls, blodtryk og muskelspændinger.

øget følsomhed

Stress kan forårsage øget følsomhed over for smerte. Det er en ond cirkel.

Yderligere Outcomes

Hvis du er stresset, deprimeret og i konstant smerte, kan dette resultere i vægtøgning, træthed og et svækket immunforsvar, som gør dig modtagelig for andre sygdomme.


        

Udgiv min kommentar