Fantacine.com

Klasse IV Laser behandling for slidgigt

FDA oprindeligt godkendte lavt niveau laser behandling i 2001 som en sikker metode til at reducere smerter forårsaget af gigt. Terapeutisk laserbehandling med klasse IIIA og klasse IV lasere blev senere godkendt, og klasse IV laser behandling er nu brugt til at behandle både kroniske og akutte smerter forårsaget af slidgigt.

Betydning

Slidgigt er en tilstand med potentiale til at forårsage overdreven, kroniske smerter, da det er en form for arthritis, der påvirker hele joint, dets nærliggende muskler, ledbånd, fælles foring, fælles cover og underliggende knogle. Smerte er den mest betydningsfulde symptom på slidgigt, ifølge MedicineNet.com rapport om tilstanden.

Egenskaber

Klasse IV laser terapi, også kendt som foto-medicin og dybe væv terapi, er en type terapeutisk laserterapi der er smertefri og ikke-invasiv. Klasse IV lasere er hvid, rød og infrarødt lys, der udsendes fra en håndholdt enhed via de ramte områder.

Fungere

Klasse IV laserterapi reducerer inflammation og lindrer smerter i leddene forårsaget af slidgigt. Dette opnås ved at stimulere hurtig heling af det bløde væv.

Hvordan det virker

Terapeutiske lasere trænge hudvævet med lysenergi, som når til de dybe væv og aktiverer enzymerne og metaboliske funktioner af cellerne i målområdet. Lyset stimulerer korrekt cellefunktion og fremskynder helingsprocessen, og derved reducere smerte og inflammation.

Fordele

Fordelene ved klasse IV laser behandling for slidgigt omfatter hurtig heling af leddene, styrkelse af det behandlede væv, forbedret blodgennemstrømning til de ramte områder, smertelindring, nedsat inflammation og en forbedret immunrespons.

Bivirkninger og komplikationer

Klasse IV lasere er ikke-kirurgisk og ikke bruge varme som andre laser behandlinger, hvilket gør processen sikker, smertefri og fri for bivirkninger. Ifølge Acree Kiropraktik of Iowa og Mane Center i Tampa, Florida., Har der aldrig været nogen rapporterede komplikationer eller bivirkninger fra terapeutisk laserbehandling.


        

Udgiv min kommentar