Fantacine.com

Hvilke handicap Kvalificer dig til invalideforsikring?

Social Security Administration (SSA) giver invalideforsikring for personer, der har en betydelig arbejde historie, men bliver ude af stand til at udføre erhvervsarbejde. SSA giver også Supplerende Security Income (SSI) til personer, der ikke har nok af et værk historie at kvalificere sig til fuld handicap forsikring. En person skal opfylde specifikke kriterier for at opnå SSI eller SSDI på grund af handicap.

Blind

Hvis du er blind, du automatisk kvalificeret til SSDI eller SSI betalinger, så længe dit arbejde indkomst ikke overstiger $ 1640 per måned i 2010. Lovligt blinde er defineret som vision, der ikke kan korrigeres til bedre end 20/200 i din bedre øje eller hvis din synsfelt er 20 grader eller mindre i din bedre øje.

End Stage Renal Disease

Hvis du ikke kan arbejde på grund af slutstadiet nyresvigt, der kræver løbende dialyse, du automatisk kvalificere sig til SSDI og / eller SSI betalinger. Du skal udfylde SSA formular CMS 2728-U3 "End Stage Renal Disease Medical Evidence Report Medicare Ret og / eller Patient Registration", som du kan downloade fra SSA hjemmeside, at modtage betalinger.

nødsituationer

Du kan modtage SSDI og / eller SSI betalinger straks for op til seks måneder, selv om der ikke er truffet beslutning om dit handicap tilfældet, hvis du har en af ​​følgende betingelser: amputation af et ben ved hoften; total døvhed; total blindhed; sengeleje eller ubevægelighed uden en kørestol, rollator eller krykker på grund af et mangeårigt medicinsk tilstand; cerebral parese; muskeldystrofi; muskelsvind; Downs syndrom; svær psykisk mangel; Human Immunodeficiency Virus (HIV) infektion; et slagtilfælde tre måneder før med fortsat markant gangbesvær eller ved hjælp af en hånd eller arm; manglende evne til at gå uden brug af en rollator eller anden hjælpemiddel i mere end to uger efter en rygmarvsskade; Lou Gehrig sygdom; eller en terminal sygdom med en forventet levetid på 6 måneder eller derunder.

Andre medicinske tilstande

SSA vedligeholder en liste over de forhold, der anses for alvorlige nok til at forårsage handicap. For andre end de ovennævnte betingelser, skal SSA bestemme, at du ikke er i stand til at udføre lønnet beskæftigelse (ansættelse med en indtjening på $ 980 eller mere pr måned) på grund af dit handicap gennem et handicap gennemgang.


        

Udgiv min kommentar