Fantacine.com

Miljømæssige faktorer, der bidrager til stofmisbrug

Miljømæssige faktorer, der bidrager til stofmisbrug


Mange undrer sig om der er miljømæssige faktorer, der bidrager til stofmisbrug. Mens nogle mennesker synes at være mere modtagelige for afhængighed end andre, miljømæssige faktorer absolut synes at spille en rolle i stofmisbrug. Jo mere en person er påvirket af disse miljømæssige faktorer, jo mere sandsynligt vil han finde sig selv kæmper med en stofmisbrug problem.

Børnemishandling

Mange mennesker med en historie af børnemishandling eller traumer kamp med stofmisbrug, fordi de oplever mange dybe og smertefulde følelser, som de ikke ønsker at føle. Tage stoffer giver børnemisbrug overlevende med midlertidig lindring fra stærke følelser. Desværre, når den høje aftager, smerten er der stadig, hvilket cementerer den cyklus for at dreje til medicin til at lindre smerten. Healing den underliggende smerte fra børnemishandling kan hjælpe personen overvinde en stofmisbrug.

Drug Exposure

Børn, der er udsat for narkotika i en ung alder, er mere tilbøjelige til at kæmpe med stofmisbrug når de bliver ældre. Talrige aktører, som kæmpede med stofmisbrug, såsom Drew Barrymore og Robert Downey, Jr., blev udsat for narkotika i en meget tidlig alder. Barnets voksende krop kan reagere på lægemidler på en måde, der fremmer afhængighed, hvilket resulterer i stofmisbrug som barnet bliver ældre.

Manglende Supervision

Mange preteens og teenagere har ingen overvågning efter skole. Mens forældrene er på arbejde, børnene har frie tøjler med, hvordan man tilbringe deres eftermiddage. Bored børn kan komme i problemer, og lægemidler kan være en form for problemer. Ukontrollerede børn kan eksperimentere med narkotika bare for at se, hvad de er ligesom, kun at blive afhængig. Narkotikabrug kan hurtigt blive til stofmisbrug.

medier Indflydelse

Tv-shows og film ofte glamorize stofmisbrug. Teenage tegn kan fuske med narkotika, hvilket gør stofmisbrug synes "cool" og "normal". Som medierne desensibiliserer sine seere til brugen af ​​narkotika, folk er mere tilbøjelige til at eksperimentere med stoffer, og nogle mennesker vil blive afhængige misbruger narkotika. Desværre, medierne har tendens til at vise "sjove" side af lægemidler uden de konsekvenser, som luller seerne til at tro, at de ikke er i fare for at blive afhængig af narkotika selv.

Gruppepres

Folk, der bruger deres tid med andre, der misbruger narkotika er meget mere tilbøjelige til at misbruge narkotika selv. Som de ser deres jævnaldrende gør narkotika, de ser adfærd som "normale" og mener, at det er sikkert at eksperimentere med stoffer. Mange preteens og teenagere gør narkotika til "ser cool" til deres venner. Stofmisbrug synes at være fremherskende i nogle brancher (såsom underholdningsindustrien), så folk, der arbejder i de brancher er mere tilbøjelige til at misbruge stoffer.


        

Udgiv min kommentar