Fantacine.com

Sådan læses en Eye Chart Uden briller

Sådan læses en Eye Chart Uden briller


En af de rutinemæssige afprøvninger for en øjenundersøgelse er at få din synsstyrke kontrolleres ved hjælp øjet diagrammer. Dette sker ofte ved hjælp af en Snellen øje diagram for afstand og et Jaeger læse diagram eller kort til nær synsstyrke. Hvis du bruger briller, er disse tests udføres ofte mens de er på, men der er tidspunkter, hvor dit syn er også kontrolleret uden at bære nogen visuel korrektion. Hvis du er vant til at tage øjet tests mens iført korrigerende linser dette kan synes vanskelig eller usædvanlig, men den testmetode er det samme med eller uden dine briller på.

Instruktioner

Afstand Chart

1 Stå op eller sidde i en stol, der er 20 fod fra øjet diagrammet. I en læge kontor afstanden kan simuleres ved hjælp af spejle. Din krop og blik skal vende diagrammet.

2 Fjern dine briller, hvis du er iført dem, så du kan tjekke din vision fri for korrektion. Dæk dit venstre øje med din hånd eller et øje okklusionsindretning.

3 Start ved toppen af diagrammet, skal du bruge dit højre øje til at læse bogstaver eller tal én linje ad gangen. Når du læser diagrammet, vil hver efterfølgende linje være mindre i størrelse.

4 Stop læsning når du kommer til en linje, som du ikke er i stand til at læse eller at du føler du skal anstrenge sig for at læse.

5 Afdække dit venstre øje, og brug din hånd eller okkluderen til at dække dit højre øje.

6 Læs ned til mindste linje, som du er i stand til at læse, ved hjælp af din venstre øje kun.

7 Afdække dit højre øje. Brug begge øjne, læse synstavle så langt ned som du kan.

Jaeger nærheden Reading Chart

8 Hold læsning kortet komfortabelt på en afstand, som du normalt ville holde din læsestof, mellem 12 til 16 inches.

9 Cover ene øje ad gangen og læste den mindste linje på kortet. Når du tjekker din vision ene øje ad gangen ved at holde kortet i samme afstand for hvert øje.

10 Efter at have læst med hvert øje individuelt læste til den mindste serie af numre ved hjælp begge øjne.

TIPS

  • For nøjagtige resultater, når man læser øjet diagrammer for distance eller i nærheden af, ikke skele, stamme eller læne tættere på diagrammet som du læser.

        

Udgiv min kommentar