Fantacine.com

Hvad er uregerligt Venstre Leg Pain?

Hvad er uregerligt Venstre Leg Pain?


Intraktabel smerte henviser til en form for smerte, der ikke reagerer godt til typiske medicinske procedurer til at lindre den. Når intraktabel smerte forekommer i benene, kan det indikere et større medicinsk problem. Der er to primære behandlinger, der er blevet udviklet for at forsøge at lindre intraktabel smerter i benene.

Iskias

Iskias opstår, når iskiasnerven bliver betændt. Smerten er forårsaget af denne inflammation passerer gennem balderne og bevæger sig ind i dybe væv i låret. Dette kan være en kilde til intraktabel smerte i venstre ben. Iskias er normalt behandles ved at hvile for at tillade den betændte nerve at falde til ro. Hvis dette ikke virker, så mere intensive behandlinger kan være nødvendig.

spinal stenosis

Spinal stenose er en tilstand, der forårsager rygmarvskanalen til smal, at lægge pres på nerverne. Dette kan forårsage umedgørlig venstre smerte ben. Spinal stenose er forårsaget af en række andre tilstande, deriblandt Pagets sygdom og fluoridosis, forårsaget af for meget fluor i kroppen. Spinal stenose kan behandles med hvile, anti-inflammatorisk medicin, smertestillende medicin, epidurals, en back klampe og vinder mindre motion.

Multipel sclerose

Multipel sklerose (MS) kan forårsage umedgørlig smerter i venstre ben ved at forårsage muskel spild på grund af manglende brug. Også en af ​​symptomerne på MS er en konstant, brændende intraktabel smerte, der oftest forekommer i benene. MS kan også forårsage smertefulde muskelspasmer i benene. Den intraktabel smerte i ben er sædvanligvis neurologisk (at gøre med hjernen, rygmarven og nerver) og er undertiden behandles med brugen af ​​antidepressiva. Lægemidler såsom carbamazepin anvendes ofte til behandling af spasmer samt.

Idiopatisk Transient Osteoporose

Idiopatisk forbigående osteoporose er en form for ben og hofte smerter normalt ses i ung til midaldrende patienter, som er aktive. Den er præget af en genstridig smerter i venstre og / eller højre ben, der forværres, når der bærer vægten eller dreje hofteleddet. Idiopatisk forbigående osteoporose er normalt behandlet med smertestillende og fysioterapi.

Umedgørlig Smerter som et Symptom

Umedgørlig venstre smerte ben kan også være et symptom på en række andre forhold, såsom maligne knogle kræft, degenerative skoliose og osteomalaci. Når dette er tilfældet, bør smerten mindskes som den tilstand forårsager den behandles.

Spinal Cord Stimulation

Hvis andre behandlinger for umedgørlig venstre smerte ben har svigtet, kan din læge ønsker at prøve rygmarven stimulation. Ved denne behandling en elektrode er fastgjort til den nederste del af rygsøjlen. Elektrisk stimulering sendes gennem denne elektrode blokerer nerverne der fra at sende smerte signaler op til hjernen. Dette kan bidrage til at lindre intraktabel smerte.

Intraspinal Morfin System

Intraspinal morfin er en relativt nylig udviklet behandling bruges til at lindre intraktabel smerte i ben, som kan anvendes, hvis rygmarv stimulation ikke har haft den ønskede virkning. Morfin injiceres i opiatreceptorerne i den nedre ryg, igen blokere smerte signaler, der sendes fra benet til hjernen.


        

Udgiv min kommentar