Fantacine.com

Hvordan at slippe af faldet i søvn ArmsHvis du oplever følelsesløshed eller en prikkende fornemmelse i dine arme, er det sandsynligt, at de midlertidigt har "faldet i søvn". Den medicinske terminologi for denne midlertidige tilstand er paræstesi, og det er typisk forårsaget af unaturligt nerve og vene kompression. Udvidede køretider, ikke at tage stretch pauser på kontoret, eller lange sæsoner af sengeleje kan alle komprimere nerver og forårsage dine arme til at falde i søvn. For at slippe af med den følelsesløs eller prikkende fornemmelse, er det bydende nødvendigt at gratis nerver fra overtryk og få dit blod cirkulerer gennem dine lemmer igen.

Instruktioner

1 Træk dit køretøj til den side af vejen, hvis du kører, når dine arme falder i søvn; komme ud af bilen, hvis det er sikkert at gøre det. Skift din position, hvis du sidder ved et skrivebord eller liggende i sengen, at lette presset på komprimerede nerver og blodårer. Stå op, hvis det overhovedet er muligt.

2 Få dit blod cirkulerer ved frem og tilbage, eller tage en kort løbetur. Roter dine arme, mens du går eller jogge at hjælpe blod flytte til disse ydre lemmer hurtigt.

3 Massage dine arme, når de begynder at snurre eller brænde intenst; dette vil bidrage til at lette de ubehagelige fornemmelser, signalere, at dine arme er begyndt at modtage blod, de har brug for at "vække" og fungerer korrekt. Vær tålmodig, vil dine arme være tilbage til normal i et par sekunder.

TIPS

  • Tager regelmæssige stretch pauser under kørslen eller på kontoret er et proaktivt middel til at holde dine arme falder i søvn. Undgå unødig ubehag ved at holde dit blod cirkulerer ordentligt på alle tidspunkter.
  • Hvis dine arme falde i søvn mere end normalt, gå se din læge. Du har måske en medicinsk tilstand, såsom karpaltunnelsyndrom, som skal behandles af en professionel.

        

Udgiv min kommentar