Fantacine.com

Farerne ved Ion Foot Bath

Farerne ved Ion Foot Bath


Alternative sundhed retsmidler produceres hele tiden, der hævder at yde nødhjælp eller endda kurere for lidelser. Mange massører og spa operatører slog produkter, der er spild af penge og kan endda skade klienter. Ikke alene er de spa ejere scammed, men kunderne er også snydt ved at betale ekstra penge til en ubrugelig behandling.

Placebo-effekt

Ion fodbade kan forårsage en varm fornemmelse på fødderne, som kan skabe glæde for klienten. Denne fornemmelse kan desværre gøre patienterne misfortolke denne fornemmelse, som bevis på, at fodbad fungerer. Dette skaber en placebo-effekt, der kan forårsage patienter til at tro, at de er ved at komme fra deres lidelse, når de rent faktisk ikke komme på alle.

Videnskabelig undersøgelse

Videnskabelige forsøg har vist, at urinstof og kreatinin aldrig er blevet fundet i vandet af ionen fodbad, som beviser, ion fodbad ikke har en afgiftende virkning på den menneskelige krop. Den ion fodbad har ikke flere fordele for forbrugerne end den, en almindelig fodbad.

Omkostninger

Medicinske behandlinger kan være meget dyrt og tidskrævende. Produkter, der koster forbrugerne penge og ikke har nogen reel fordel kan gøre det vanskeligere for forbrugerne at give reel medicinsk behandling og kan også forsinke behandling under stadier, når tidlig behandling kan helbrede en sygdom.

fejldiagnose

Vandet korroderer jern elektroner i ion fodbad, hvilket får vandet til at vende farver som brun eller gul. Disse farver anvendes til at diagnosticere patienten med en række medicinske lidelser, men farven af ​​vandet er egentlig kun bestemt af mængden af ​​salt i vandet. Ion fodbad vil ændre farver, selv når der ikke er nogen fødder i badet. Disse falske påstande kan føre til patienter, forfølger behandlinger, der ikke er nødvendige, og kan også modvirke ofrene fra at få en reel lægeundersøgelse fra en læge, der forårsager de sande underliggende medicinske problemer at gå udiagnosticeret. Med udiagnosticerede og ubehandlede betingelser, kan den enkeltes helbred eller endog liv kan bringes i fare.

Misforståelser

Produkter som ion fodbad forevige forkert medicinske og videnskabelige oplysninger, som forårsager en generel misforståelse af, hvordan videnskab og den menneskelige krop fungerer. Dette kan føre til en lang række sociale konsekvenser som individer ikke modtager behandling, er nødvendig for sygdomsbekæmpelse og i stedet spilde tid og penge med produkter, der ikke er videnskabeligt baserede.

Økonomi

Scam produkter har en samlet skadelig virkning på økonomien. Iværksættere, der kunne bruge tid på at udvikle og markedsføre produkter, der faktisk er nyttigt at forbrugeren og skabe produktmarkeder, der faktisk bæredygtige. Sham produkter er normalt identificeret som Shams efter ikke videnskabeligt forsvarlig test.


        

Udgiv min kommentar