Fantacine.com

Sådan bruges Kyanite

Kyanite er en høj vibration krystal, der er højt værdsat af dem, der bruger det til meditation og healing. Denne krystal er meningen, at re-justere en persons chakraer, og hjælpe dem med at opretholde positiv energi flow. Blå cyanit, måske den mest kendte, formodes også at hjælpe i udviklingen af ​​psykiske evner som telepati og intuition. Brug af denne sten er ikke svært, men det vil tage tid og praksis.

Instruktioner

1 Placer cyanit, så du kan fokusere på det - eller at det er at røre dig. Hold den i dine hænder, bære det rundt om halsen på en kæde, eller placer den mod chakra, du mest ønsker at fokusere på.

2 Mediter på kyanite. Træk vejret dybt og slappe af, samtidig med at dit sind til at fokusere på stenen og den energi, der strømmer gennem det. Visualiser stenen og dens vibrationer, der rejser langs din krop og trækker din egen energi på linje. Du forsøger at synkronisere dig selv og stenen.

3 Fortsæt fokus, indtil du føler du har gennemført meditation. På dette punkt kan du enten sætte kyanite væk, eller hvis det er et smykke fortsat bære det. Mange mennesker, som sætter troen i krystal healing tror, ​​at kyanite vil hjælpe dig med at holde dig selv justeret korrekt bare ved at bære det.


        

Udgiv min kommentar