Fantacine.com

Miry Clay & Fysisk Healing

Udtrykket "miry ler" bruges oftest i forbindelse med at blive fanget og behøver redning. Clay egenskaber omfatter dens viskositet og evne til at absorbere og adsorbere (tiltrække og holde tingene til det). På grund af disse egenskaber, er ler blevet brugt gennem tiderne for healing, hvor der er behov for at trække noget ud af kroppen. Du kan bruge ler som en alle omkring tonic for afgiftning og sundhed.

Hvorfor bruge Clay?

Du kan bruge ler terapi i forbindelse med en afgiftning program, såsom en organisk hele fødevarer kost. For at hjælpe din lever proces alle de tilsætningsstoffer, klor, kviksølv og andre forurenende stoffer, der bombarderer din krop hver dag, kan du tage en ler supplement. Leret selv kan ikke absorberes af kroppen, så der er næsten ingen risiko for negative bivirkninger. De vigtigste mineraler, der findes i leret, men frigives i fordøjelseskanalen for dig at bruge. Samtidig, er tungmetaller, forurenende stoffer og toksiner absorberes i eller adsorberet til leret og det passerer fra dit system.

Bland ler til en tyk pasta og anvende eksternt til hurtigt at rydde op acne, bylder og andre hudsygdomme. Skær ned på forarbejdede fødevarer, spise masser af grøntsager og frugter og drikke masser af vand, så din krop kan få det bedste udbytte af leret.

Du kan finde forskellige typer af ler online og på din lokale hel-fødevarer butik. Ler sælges normalt i pulverform. Føj det til filtreret vand og drikke det som en del af din daglige rutine.

Almindelige typer af Healing Clay

Bentonit udvindes hovedsageligt i og omkring, Benton, Wyo. Det er gråt ler, normalt tages i vand til rensning formål. Det er blevet vist gennem in vitro-forsøg til at dræbe bakterier som E. coli og Staphylococcus (Dr. Howard Lind, Lind Laboratories, Brookline, Massachusetts., 1961).

Pyrophyllit er hvidt ler fundet nær kratersø, Ore. De tidlige indianere i området kaldte det Ee Wah Kee, eller hellig ler. En anden type af ler almindeligt anvendt til at fremme sundhed er fransk grøn ler. Mineret fra indlån i Frankrig og i Indonesien, er dette ler været anvendt i Europa i århundreder.

Advarsler

Da ler er så absorberende, kan det virke forstyrrende nogen medicin eller kosttilskud du tager. Hvis du bruger det dagligt, være sikker på at forlade masser af tid mellem at tage leret og tager dine andre kosttilskud eller din medicin for at minimere denne interaktion. Som altid konsultere din sundhed praktiserende læge, før du begynder enhver ny regime.


        

Udgiv min kommentar