Fantacine.com

Sådan Gør din egen healing salve

Sådan Gør din egen healing salve


Efter en mindre sår, healing salve anvendes ofte til at danne et beskyttende lag over huden. Mens mange husstand medicin frysere indeholder en form for store-købte salve, kan du nemt gøre hjemmelavet helbredende salve ved hjælp af simple ingredienser. Hjemmelavet healing salver sidste måneder uden de skadelige kemikalier normalt findes i store-købte salver.

Traditionelt er salver fremstillet af animalsk fedt, men dagens hjemmelavede salver er lavet af bivoks og olie tilsat urter og æteriske olier, at støtte helingsprocessen. Urter som kulsukker og kamille bruges til at fremme cellevækst, behandle alt fra mindre sår og hudafskrabninger, til svier, bid, anal kløe og eksem.

Instruktioner

Gør Hjemmelavet Healing Salve

1 Fyld den nederste del af din dobbelt gryde med vand og bring i kog. Tilføj ¼ kop bivoks til den øvre del af gryden. Når voksen er smeltet, reducere varmen og tilsæt 1 kop olivenolie, skaber grundlaget for din helbredelse salve. Dette vil give 1 kop salve.

2 Kombiner 1/2 ounce tørrede kamille og 1/2 ounce af kulsukker. Tilsæt de tørrede urter til basen blandingen og varme på lav i ca. to timer.

3 Sæt et stykke musselin stof omkring kanten af en skål, med en stor elastik til at holde det på plads. Hæld blandingen i skålen.

4 Tag gummihandsker. Tag elastikken fra musselin stof og begynde at presse blandingen gennem musselin i skålen.

5 Tilføj en teskefuld tea tree olie til basen blanding. Tilsæt ikke tea tree olie til blandingen, indtil den er blevet fjernet fra ovnen og overføres i skålen. Udsættelse for varme vil bevirke, at tea tree olie til at fordampe. Tea tree olie er vigtigt for hjemmelavet helbredende salve, fordi det er et naturligt antiseptisk.

6 Overfør salven ind i opbevaring krukker, mens den stadig er varm. Lad salve til fuldt ud at køle af, før at sætte låg på glassene for at undgå kondens. Eksplicit mærke dine salve krukker, så de ikke er forveksles med fødevarer og gemme dem i køleskabet, når salven har nået stuetemperatur.

TIPS

  • Altid rene og desinficere sår før påføring helbredende salve. Healing salve er ikke det rigtige for alle sår. Altid konsultere en læge for nedskæringer dybere end ¼ af en tomme. Healing salve bør ikke anvendes på dyrebid, sår, der fortsat bløder, eller hvor risikoen for infektion eller blodforgiftning er til stede.

        

Udgiv min kommentar