Fantacine.com

Hvad er Childhood Depression?

Depression kan ramme alle uanset alder gruppe. Børn påvirkes af denne tilstand på samme måde som voksne. Symptomerne hos børn også præsenteres på samme måde. Depression skal identificeres før det kan behandles effektivt. Derfor skal forældrene være opmærksomme på de tegn og symptomer på depression hos børn.

Symptomer på depression

Bevidsthed af symptomerne på depression er nødvendig for forældre at genkende dem i deres egne børn. Mange forældre undlader at erkende deres barns sorg eller tilbagetrækning som en alvorlig tilstand, og tror at den fase vil passere over tid. Ikke at anerkende barndom depression kan resultere i alvorlige og farlige konsekvenser.
Symptomer på depression omfatter sorg, en følelse af håbløshed, manglende interesse i aktiviteter, der engang blev nydt, manglende energi, ændringer i søvnmønster, ændringer i spisevaner, følelser af værdiløshed, irritabilitet, manglende koncentration, og vedvarende klager over hovedpine eller fysiske lidelser.

Diagnose af Childhood Depression

Før behandling for barndom depression kan begynde, er det afgørende, at en læge diagnosticere tilstanden. En børnelæge er ofte den første læge til at se barnet og undersøge hende for symptomerne, hun oplever. Desværre er børnelæger ikke uddannet til at diagnosticere depression hos børn. Forældre, der har mistanke depression bør bringe deres børn til en ekspert i barndommen depression og psykiske lidelser.

Medicin

Antidepressiv medicin er en effektiv måde at behandle barndom depression, men der er nogle alvorlige bivirkninger, der bør overvejes. Antidepressiva er knyttet til en stigning i selvmord og selvmordstanker i teenagere og unge voksne.
bør tages Denne advarsel om antidepressiv medicin alvorligt, men en undersøgelse, der dukkede op i Journal of American Medical Association i april 2007 viste, at fordelene opvejer risiciene ved disse medikamenter. Denne undersøgelse blev finansieret delvist af National Institutes of Mental Health.
En fysisk undersøgelse skal ske for at udelukke muligheden for en underliggende medicinsk tilstand, der kan være ansvarlig for symptomerne. Der skal også være en evaluering af en psykiater, før denne type medicin er ordineret til et barn. Psykiateren vil vurdere risikofaktorer i barnets der kan gøre det mere sandsynligt, at hun vil skade sig selv, mens du tager antidepressiv medicin.
Forældre bør overvåge deres børn nøje, når de får ordineret medicin for barndom depression. Food and Drug Administration anbefaler forældre bruge følgende overvågning tidsplan med deres sundhedspleje udbyder, når børn eller unge bliver ordineret antidepressiv medicin. Recepten vil blive givet med en opfølgende aftale planlagt inden for en uge. Børn overvåges en gang om ugen i løbet af den første måned af en antidepressiv medicin behandling. Efter den første måned, kan overvågningen falde ned til hver anden uge i løbet af den anden måned. Et besøg bør planlægges efter 12 uger på medicin. Efter det 12. ugers besøg, kan sundhedspleje udbyder planlægge opfølgningsbesøg efter patientens individuelle behov.

Terapi

Terapi kan anvendes til behandling af barndommen depression sammen med antidepressiv medicin, eller det kan anvendes alene. berørte om brug af antidepressiv medicin kan søge behandling fra en psykoterapeut første forældre.
Terapi giver børn med de færdigheder til at håndtere de belastninger og bekymringer, som de oplever. Kognitiv adfærdsterapi er en fælles tilgang til barndommen depression. Denne type terapi fokuserer opmærksomheden på tankeprocesser, der kan være i bunden af ​​depression. Udskiftning negative tanker med mere produktive tanker kan hjælpe børn med at finde vej ud af depression.

Langsigtet

Langsigtede resultater fra en ubehandlet barndom depression kan have ødelæggende virkninger. Børn med depression er i umiddelbar fare for at skade sig selv uden behandling. Sammen med denne umiddelbar fare, vil børnene have svært ved at håndtere i livet og finde succes, hvis de har en ubehandlet depression.


        

Udgiv min kommentar