Fantacine.com

Hvordan man kan støtte en sørgende Ægtefælle

At overvinde sorg er vanskelig. Sørgende ofte opstår som et resultat af at miste en elsket. De fleste efterladte individer beskrive dette som en periode, hvor livet synes at næsten stoppe, men alt andet holder vil. Sporadiske udbrud af følelser og social tilbagetrækning er almindelige skærme af sorg. Sorg kan også være smitsom, da det ikke kun påvirker den person i sorg, men også omkringliggende folk. Støtte en sørgende ægtefælle kan være frustrerende, fordi du ikke kan fastsætte eller slette tabet. Men du kan tilbyde sund moralsk støtte og bistand.

Instruktioner

En Forstå, at alle bedrøver forskelligt. Uanset om de bruger en stor mængde tid græder eller de udtrykker frustration og vrede, disse reaktioner er en del af sørgende. Identificere tegn på sørgende, og dette vil gøre arbejdet gennem processen lettere.

2 Undgå granske den sørgende ægtefælle eller påpege visse aspekter af hendes adfærd, som kan synes uhensigtsmæssigt. Visse skærme af frustration eller vrede sandsynligvis ikke har noget at gøre med tilstanden af ​​dit forhold. Det er blot en udstilling af sorg.

3 Vælg dine ord med omhu. Undgå at stille for mange spørgsmål til den person, der sørgede over. I de fleste tilfælde kan drøfte situationen være yderst vanskeligt for en lang tid. Udtryk din omsorg uden at det involverer en spærreild af spørgsmål.

4 Giv den sørgende ægtefælle plads, hvis han lider af social tilbagetrækning som følge af hans sorg. Han kan lukke midlertidigt, når det kommer til at indgå i normale aktiviteter. Seksuel aktivitet, eller måske endda offentlige visning af hengivenhed helt, kan være på en all-time low i forholdet. Vær respektfuld og støttende. Det er kun en midlertidig tilstand for dit forhold.

5 tilbud support på flere måder at gøre din ægtefælles livet lidt lettere. Tag på visse opgaver, som du normalt ikke ville gøre; Dette er en glimrende måde at afhjælpe nogle af din ægtefælles stress. Hverdagens aspekter af livet, såsom arbejde, administrerende finanser, madlavning, rengøring og opdrage børn er naturligvis udfordrende uden sorg opleves på samme tid.

6 Vær tålmodig med din ægtefælle i denne svære tid. Sorg kan vare alt fra 3 måneder til et år. Selv om denne periode virker som meget lang tid for dig, kan tabet synes som i går for din ægtefælle. Med tålmodighed og støtte, vil livet gradvist blive lettere for dig og din ægtefælle.

TIPS

  • Læse om andre folks erfaringer med sorg kan give dig stor indsigt i de forskellige skærme af sorg, og hvordan mennesker reagerer på et tab. Overvej udforske sites som LegacyConnect, hvor dem, der sørgende eller har oplevet sorg mødes for at diskutere og overvinde deres kampe.
  • Hvordan du håndterer denne situation er meget vigtigt. Foranstaltningen af ​​hensyn til din ægtefælles følelser kan gøre eller bryde dit forhold. Ægtefællebidrag i den tid af sorg er faktisk en forlængelse af det løfte du tog, da du gift: ". For bedre eller værre" Sæt din bedste mund frem og alt vil være fint.

        

Udgiv min kommentar