Fantacine.com

Hvordan man kan støtte en elsket i Rehab

Hvordan man kan støtte en elsket i Rehab


Stofmisbrug er ikke kun påvirker din elskede, men hele familien. Du lider også. Du kan føle smerte, forvirret, uelsket eller vred over hans handlinger. Stien mod genopretning vil være vanskeligt for ham og for dig. Men gennem støtte og kærlighed, kan du både komme igennem.

Instruktioner

1 Uddan dig selv om stoffet din elskede er afhængige af. Det er vigtigt, at du ved alt om det - uanset om det er alkohol, kokain eller heroin - så du ved, hvad de skal forvente, når hun går i rehab.

2 Kontakt en lokal stofmisbrug behandling center eller din familie læge, når du har fundet ud af årsagen og arten af din elskede ens afhængighed.

3 Spørg en masse spørgsmål om, hvad tilbagetrækning og rehab vil medføre. Spørg hvilken rolle familie og venner kan spille for at hjælpe den person lykkes at sparke vane.

4 Accepter det faktum, at din elskede har et alvorligt problem. Stoppe gør undskyldninger og dækker for ham. Bor i benægtelse vil bidrage til problemet. Du er ikke gør ham noget godt ved at vende det blinde øje til hans stofmisbrug.

5 forsikre hende, at du elsker hende og er der for hende. Men stå fast i det faktum, at du ikke kan sidde ved længere og lade hende til at ødelægge hendes liv.

6 Deltag behandlinger med den person, du elsker at støtte deres proces og helbrede dig selv. Deltag i gruppe terapi sessioner. Kig efter støttegrupper for familier i din knibe. Det er vigtigt at lære at være en medvirkende, støttende partner i nyttiggørelse fra stofmisbrug.

TIPS

  • Tag en stofmisbrug test online, hvis du er usikker omfanget af din elskede ens afhængighed.

        

Udgiv min kommentar