Fantacine.com

Hypertrofisk Scar Pain

Hypertrofiske ar er ar, som er resultatet af overdreven vækst hud, når huden er såret. Hypertrofiske ar er ligner keloide ar og kan forekomme i enhver race gruppe. I mange tilfælde, hypertrofiske ar er resultatet af en kirurgisk procedure. Mens hypertrofiske ar er startet af kirurgiske procedurer fortsatte opskæring af huden kan stimulere huden til at vokse yderligere arvæv. Som et resultat, behandlinger for denne type ar smerte er medicinsk karakter, snarere end kirurgisk.

Scar Kendetegn

Bortset fra hypertrofiske ar, der er resultatet af kirurgi, den anden mest almindelige type af hypertrofisk ar er resultatet af en forbrænding, ifølge Burn Surgery organisation. Karakteristik af hypertrofiske ar indbefatter overflade rødme, hævede såroverfladen og stivhed ved sårstedet. Andre karakteristika omfatter øget kollagen produktion i arret stedet og kløe og smerte. Hypertrofiske ar er mere almindelige hos unge voksne og teenagere end hos ældre individer.

Årsager

Der er flere årsager til udvikling af hypertrofiske ar og fortsættelsen af ​​smerte, selv efter at såret er helet. Ifølge Burn Kirurgi organisation, en af ​​de primære årsager til smerter i såret er spænding på arret området. Da huden trækker og nye hud er ved at udvikle, nerverne bliver betændte og smertefulde for patienterne. I mange tilfælde kan smerter fortsætte i tre til seks måneder efter den oprindelige skade og løse ca. 12 til 18 måneder bagefter.

farmakologiske behandlinger

Ifølge Burn Kirurgi organisation, en af ​​de mest effektive behandlinger af hypertrofisk ar smerte er anvendelsen af ​​ikke-steroide anti-inflammatoriske lægemidler. Andre medikamenter, der anvendes til disse ar omfatter antihistaminer og corticosteroider. Disse medikamenter er ofte ordineret som aktuelle salver. En anden type medicin, der almindeligvis ordineres til hypertrofiske ar er interferon, som kan påføres gennem intravenøs og injektion. Interferon fremmer væksten af ​​sunde kollagen væv.

Ikke-farmakologiske behandlinger

Ifølge Burn Surgery organisation, er der talrige andre behandlinger, der ikke kræver medicin, og som ikke kirurgisk karakter. Disse omfatter massere arret at fremme væksten af ​​sundhed væv og fleksibilitet. Plastre kan anvendes til at fremme elasticitet i såret og arret og fleksibilitet i de voksende nye væv. Andre foranstaltninger omfatter anvendelse af ultralyd og mikrobølger til at opvarme huden og tilskynde huden til at blive fleksibelt og mindre stift.

Forebyggelse

Ifølge Burn Surgery organisation, er der flere foranstaltninger, der kan træffes for at forhindre udviklingen af ​​hypertrofiske ar og undgå smerter som et resultat af denne type ardannelse. Forebyggende foranstaltninger omfatter anvendelse af kompressionsbandager at lukke sår helt stedet for at tillade spredning af såret åbning. Andre foranstaltninger omfatter anvendelse af hudtransplantater tidligt i inddrivelse proces, sår beskyttelse og brug af kunstig hud erstatninger tidligt i helingsprocessen.


        

Udgiv min kommentar