Fantacine.com

Om Medicin Exelon

Om Medicin Exelon


Exelon er et receptpligtigt medicin anvendes til behandling af Alzheimers sygdom og demens forårsaget af Parkinsons sygdom. Det fås som en kapsel, en oral opløsning og et plaster. Kapslen og orale opløsning blev først godkendt i april 2000, og Exelon plaster gik på markedet i 2007. Exelon aktive ingrediens er rivastigmin tartrat, en kolinesterasehæmmer.

Fungere

Exelon virker ved at hæmme produktionen af ​​cholinesterase, et kemisk stof i kroppen, der nedbryder acetylcholin. Acetylcholin er en neurotransmitter, der bruges af hjernen for kognitiv funktion og hukommelse. Ved at hæmme produktionen af ​​cholinesterase, mere acetylcholin er tilgængelig for hjernen at bruge. Patienter med demens forårsaget af Alzheimers sygdom eller Parkinsons sygdom, har vist sig at have lavere-end-normal niveauer af acetylcholin, som Exelon medvirker til at afhjælpe.

effekter

Exelon har vist sig at forbedre symptomer på mennesker med demens forårsaget af Alzheimers eller Parkinsons sygdom. Forbedring er normalt bemærket i tre områder - kognitiv funktion, hukommelse og evne til at udføre dag-til-dag opgaver som badning og dressing. Som enhver receptpligtig medicin, kan Exelon give bivirkninger hos nogle mennesker. Bivirkninger oplevet, mens du tager Exelon er normalt milde og kræver sjældent seponering af lægemidlet, men i nogle tilfælde kan føre til overdreven vægttab. De mest almindelige bivirkninger forbundet med Exelon inddrage gastrointestinale system og omfatter kvalme, opkastning, appetitløshed og diarré.

Overvejelser

Selvom kognitiv forbedring ofte ses hos patienter med demens, der tager Exelon, ikke alle, der tager medicinen vil have bedre hukommelse eller være bedre i stand til at fuldføre dag-til-dag opgaver. Andre tegn på, at lægemidlet arbejder omfatte symptomer opholder samme, i stedet for at blive værre, som forventet med de betingelser Exelon godbidder, og evner faldende i et langsommere tempo end de tidligere var. Exelon er kun indiceret til behandling af mild til moderat demens og forventes ikke at være til gavn hos dem, der har meget fremskreden Alzheimers sygdom eller fremskreden demens forårsaget af Parkinsons sygdom.

Tidsramme

skal tages to gange dagligt Exelon tabletter og oral opløsning. Den Exelon plaster bør anvendes en gang om dagen. Denne medicin er beregnet til at tages hver dag i stedet for efter behov. Det er normalt startet ved en lav dosis, som øges hver fjerde uge indtil lægemidlet er at give maksimalt udbytte, bivirkningerne er for generende for yderligere at forøge dosis eller den maksimale godkendte dosis er nået. Lægemidlet kan fortsættes på ubestemt tid, medmindre farlige bivirkninger er erfarne. Selv om det ikke helbrede Alzheimers eller Parkinsons sygdom, kan det bremse udviklingen af ​​demens forårsaget af disse betingelser og forsinke behovet for anbringelse på et plejehjem.

Advarsel

Vægttab er en almindelig og undertiden farlig bivirkning forbundet med Exelon. Pedeller bør nøje overvåge vægten af ​​patienter, der tager denne medicin. Signifikant vægttab (over 5 procent af patientens baseline), indberettes til den ordinerende læge, især hvis det finder sted over et kort tidsrum, eller er ledsaget af hyppig opkastning. De fleste patienter, der tager Exelon er ældre eller i dårligt helbred; signifikant vægttab i denne population er forbundet med dårlige resultater. Kvinder, der tager Exelon har en højere risiko for at miste en betydelig mængde af vægt end mænd, der er ordineret dette lægemiddel.


        

Udgiv min kommentar