Fantacine.com

Kosttilskud at undgå under kemoterapi

Forskningen på tilskud under kræftbehandling er kontroversiel. Ifølge Karen Wagner, i sin artikel, "Ernæring Management under kemoterapi," tilskud af visse antioxidanter "kunne uforvarende reparere kræftceller, der er blevet bevidst beskadiget af kemoterapi." i artiklen Men "Kræft: Sundhed Sygdomme og bekymringer," den Bastyr Center for Natural Health hævder, at nogle modstridende undersøgelser tyder på, at antioxidant tilskud kan forbedre kræftbehandlingen. Derudover vil de ernæringsmæssige behov hos patienten variere efter hendes type og stadium af cancer. Derfor er det i patientens bedste interesse at tjekke med sin læge, før du bruger eventuelle tillæg uden for almindelige kost.

The Journal of Nutrition (JN) anbefaler efter en kost lavt fedtindhold og højt i frugt og grøntsager med tilstrækkelige mængder af makronæringsstoffer, vitaminer, mineraler og andre behov er afhængige af individuelle kræft. . I en artikel, "The Role of kosttilskud under Cancer Therapy," Norman, Butrum og Feldman, et al, sammenligne fordele og negativer til følgende tillæg:

vitamin E

Nogle undersøgelser af E-vitamin tyder på, at det kan være nyttigt at reducere smerte og fibrose, faldende oral mucositis og hjælpe til at forlænge livet for kræftpatienter. Det kan også inhibere tumorvækst. Men for patienter, der ryger, kan vitamin virke som en prooxidant stedet for at fastholde dets troede antioxidant rolle. Da den videnskabelige dokumentation ikke understøtter i øjeblikket rutinemæssig brug af E-vitamin, den JN anbefaler ikke mere end 15 mg per dag for kræftpatienter.

vitamin C

Forskningen på C-vitamin er også kontroversielt. Ifølge JN, nogle undersøgelser viser, at det kan forstyrre standard kræftbehandling, fordi, som en antioxidant, kan det uforvarende reparere de beskadigede kræftceller. Derudover betyder JN ikke anbefale at tage mega doser af vitamin, fordi den menneskelige krop kan have en grænse for det beløb, den kan lagre. Således ville en overflod af vitaminet ikke være gavnlig, da kroppen simpelthen ville fjerne den. Derfor JN anbefaler at støtte den daglige anbefaling af frugt og grøntsager med en "pålidelig" supplement og ikke mere end 90 mg C-vitamin om dagen.

B-caroten

Rolle B-caroten alene er således ikke fastsat, og dens fordel er ikke blevet videnskabeligt bekræftet. Det virker ikke som en antioxidant alene. Derfor ikke JN ikke anbefale det som et supplement, men anbefaler i stedet, at spise en kost rig på carotenoid fødevarer, såsom orange frugter og grøntsager og mørk grøn, bladgrøntsager.

Selen

Selen er ændret i celler i selenoprotein. I denne tilstand, selen har nogle antioxiderende virkning. Ifølge JN, kan selen forhindre lægemiddelresistens, hvilket gør kemoterapi mere effektiv. Men fordelene ved selen og modsiges af dets toksicitet. Høje niveauer gør det giftige for kræftpatienter, og det har en lille område mellem effektiv og toksisk. Derudover bør brystkræftpatienter undgå kosttilskud, der indeholder "saflavones", som deres østrogen-lignende egenskaber kan forårsage hæmme behandling.

Vitamin D-3 er et produkt, den menneskelige krop stammer fra sollys. Det aids i knogle- og calciummetabolisme, og det kan undertrykke væksten af ​​tumorer. klinisk anvendelse af D-3 vitamin kan imidlertid kræve høje doser af vitamin, som kan forårsage hypercalcæmi, der kan være dødelig. Derfor ikke JN ikke anbefale yderligere tilskud uden for den normale kost og eksponering.


        

Udgiv min kommentar