Fantacine.com

Syre refluks symptomer hos børn

Når dit barn har syre refluks, kan det være lidt svært for dig virkelig at etablere den betingelse, især hvis dit barn ikke helt kan sætte i ord, hvad der generer ham. Selv om det er mere end sandsynligt, at børn vil opleve nogle af de samme symptomer, som en voksen ville have med syre refluks, er der et par adfærd, som du kan kigge efter for at afgøre, om dit barn er beskæftiger sig med denne særlige betingelse. De fleste vil naturligvis centreret omkring måltiderne, men de kan "flare-up" i tider med leg eller endda hvile.

Dårlig Eating

Mange børn lider af syre refluks kan begynde at ikke spise meget eller spiser mindre, end de normalt ville under måltiderne. Dette ville have en masse at gøre med den måde, de føler enten under eller efter måltider. Dette kan også forårsage et barn at opleve vægttab.

Irritabilitet

En anden vejledende adfærd acid reflux ville være en vis grad af irritabilitet, efter at barnet har spist. Denne særlige symptom kan manifestere hos spædbørn, småbørn og skolealderen børn, og det har meget til på grund med den måde, de føler, ligesom de dårlige spisevaner.

Kvalme & Opkastning

Børn, der lider af syre refluks kan også klage over en dårlig mave hurtigt efter at de har spist, spillet eller endda napped. Denne mavebesvær kan være så slemt, at dit barn rent faktisk vil kaste op.

Smerte

Acid reflux kan også bede et barn til at lide og klager over smerter eller ubehag i brystet eller maven (lige over navlen). Dette kan nogle gange ledsaget af en sur smag eller brændende fornemmelse i bagsiden af ​​halsen.

Hoste

Mange børn, der beskæftiger sig med syre refluks vil lide af en næsten vedvarende hoste, der kan "flare-up" i endnu højere grad under sengetid (mens du ligger ned). Du kan også se, at dit barn er blevet hæs eller endda lider ondt i halsen. Begge sympyoms er tegn på syre refluks.

Infektioner

Børn med sure opstød kan også lider af hyppige infektioner i bihulerne, ører eller lunger. Dette kan medføre stuffiness, overbelastning og hvæsende vejrtrækning.


        

Udgiv min kommentar