Fantacine.com

Herbal behandling for Seasonal Affective Disorder

Seasonal Affective Disorder, eller SAD, er også kendt som "vinteren blues." For cirka 4 procent af befolkningen, kortere vinterdage og mangel på dagslys ændrer kroppens kemi og forårsage milde til alvorlige symptomer svarende til depression. SAD kan være en invaliderende lidelse, faldende patientens evne til at arbejde og socialisere. Nu anerkendt af American Psychiatric Association som en psykiatrisk syndrom, SAD årsager humørsvingninger, vægtøgning, overskydende søvn og energitab. Lysterapi kombineret med humør-løft naturlægemidler kosttilskud kan lindre symptomerne på SAD.

Perikon

Svarende i aktion til receptpligtig antidepressiva, har perikum vist sig at lette symptomerne på mild til moderat depression med færre bivirkninger end receptpligtig medicin. Perikum vil tage flere uger at blive fuldt ud effektiv.

Ifølge de undersøgelser, der er offentliggjort i British Medical Journal, perikum ekstrakter var "væsentligt bedre end placebo" og "lige effektive som standard antidepressiva." Mindre end 20 procent af perikon patienter oplevede bivirkninger, mens over 52 procent af dem, der en standard antidepressive erfarne bivirkninger.

Patienter, der tager receptpligtig antidepressiva bør ikke tage perikon eller foretage ændringer i deres nuværende medicin uden at have konsulteret deres læge.

Ginkgo Biloba

Ginkgo biloba anvendes til behandling af Alzheimers og slagtilfælde, fordi det øger blodgennemstrømningen til hjernen. Det normaliserer også niveauet af visse hjernen kemikalier, som kan hjælpe lindre depression. Ifølge University of Maryland Medical Center, ginkgo lindrer depression symptomer forbundet med Alzheimers sygdom, men det bør ikke kombineres med recept selektive serotoningenoptagshæmmere (SSRI) antidepressiva.

Andre SAD Behandlinger

Lys terapi, en teknik, der bruger en lyskasse at simulere og supplere naturligt dagslys, har vist sig at reducere symptomerne på Seasonal Affective Disorder. Bruges dagligt i de mørkere vintermåneder, kan lyskasser genskabe en naturlig søvn-vågne cyklus og reducere mængden af ​​melatonin frigivet af pinealkirtlen.

Kaffe er ikke ofte betragtes plantestoffer i naturen, men i virkeligheden er det. Den koffein indeholdt i kaffe er en stimulerende og har en mild antidepressiv virkning. Det kan forårsage agitation og søvnløshed i store doser.

Kava kava, en urt bruges ceremonielt i det sydlige Stillehav, indeholder kavalactones som giver beroligende og anti-stress egenskaber. Det er blevet vist at have anti-angst potentiale, men det bør anvendes med forsigtighed på grund af mulig levertoksicitet.


        

Udgiv min kommentar