Fantacine.com

Noni juice helbredelsesmetoder

Noni juice helbredelsesmetoder


Når sælges som et kosttilskud, Noni juice er et stof fremstillet af noni frugt, som dyrkes på Morinda træet indfødte til de polynesiske øer. Frugten selv er beskrevet som havende en dårlig lugt og sur smag, og saften er markedsført som et universalmiddel, der hævder at helbrede og forebygge dårligdomme, herunder kræft, diabetes og gigt. Variationer af saften sælges under forskellige navne og mærker, og ifølge den Wellness Foods hjemmeside, kan flasker detail for så meget som $ 42.

Forebyggelse sygdom

Selvom Noni frugt ikke har vist sig at helbrede sygdomme, såsom kræft og hjertesygdomme, indeholder den - ligesom de fleste andre frugter - sygdomsbekæmpende antioxidanter. Ifølge Mayo Clinic hjemmeside, kan disse antioxidanter beskytter kroppen mod aldersrelaterede ændringer og sygdomme, såsom cancer. Hjemmesiden nævner også, at antioxidanter spiller en rolle i at hjælpe til at forebygge makuladegeneration, Alzheimers sygdom og kardiovaskulær sygdom. Nonisaft er særlig effektiv til at give anti-oxidanter, fordi de er meget mere effektive, når de indtages som et levnedsmiddel eller frugtsaft, i modsætning til en vitamintilskud.

Sundhedsmæssige fordele

Ifølge Tahitian Noni Research sider, Noni juice indeholder også mangan, som hjælper med at beskytte celler fra oxidative skader og bidrager til at opretholde sunde knogler. Mangan i noni frugt bidrager også til et sundt stofskifte. Disse påstande er blevet bakket op af Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet i deres EFSA Journal for 2009. Noni juice er også af nogle virksomheder til at understøtte den fysiske ydeevne, hvis drak regelmæssigt over tid. Denne påstand er dog ikke understøttet af medicinsk personale.

Cancer Research

Potentialet for noni frugt til at bekæmpe kræft og kræft tumorer er stadig relativt ukendt. Ifølge Kolesterol Database hjemmeside, har nylig undersøgelse vist, at noni frugt godt kunne have kapacitet til at bekæmpe tumorer. Med denne mulighed, National Cancer Institute og National Center for gratis og alternativ medicin (NCCAM) har begge finansieret yderligere forskning i kræft-bekæmpelse kapaciteter af noni frugt. Foreløbige undersøgelser tester sikkerheden af ​​noni frugt som en kræftbehandling lægemiddel og National Cancer Institute tester frugt direkte i behandlingen og forebyggelsen af ​​brystkræft.

Farer og Hyperkaliæmi

Ifølge Mayo Clinic hjemmeside, Noni juice indeholder høje niveauer af kalium og kan være farlige i store mængder, især for dem med kronisk nyresygdom, og dem på blodtryk mægling. Hyperkaliæmi opstår, når dit blod kalium niveauer stige over de gennemsnitlige 3,6 til 4,8 milliækvivalenter pr (mEq / L). Alt over 6,0 milliækvivalenter pr anses for farligt. Symptomer på hyperkaliæmi omfatter muskel træthed, svaghed, lammelse, unormal hjerterytme og kvalme. Kontakt din familie læge straks, hvis du har mistanke om du har hyperkaliæmi. En professionel vil tage en blodprøve for at afsløre kroppens kalium niveauer - worst-case scenarier kan kræve akut medicin og / eller dialyse.


        

Udgiv min kommentar